≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta za Novaka Đokovića znači poraz Janika Sinera u polufinalu Monte Karla

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neće biti većih promena na listi od ponedeljka

  • 2
864477640 Valery HACHE / AFP / Profimedia

Stefanos Cicipas je napravio veliko iznenađenje i prošao je u polufinale Mastersa u Monte Karlu, pošto je nakon velike drame porazio Janika Sinera sa 2-1, po setovima 6:4, 3:6, 6:4.

Igrao je Grk odlično u prvom setu, nije dozvolio brejk loptu rivalu, dok u drugom ima za čime da žali jer je propustio priliku da ga uvede u neizvesnu završnicu.

Čak pet brejk lopti nije realizovao u devetom gemu, dok je Siner brejkom na startu trećeg seta verovatno pomislio da je zatvorio meč i tako obezbedio dodatne poene na ATP listi. Međutim jedna sudijska greška, potom i povreda su pomogli Cicipasu da prođe u treće finale u poslednje četiri godine u Monte Karlu.

Za poraz u polufinalu Italijanu sleduje 400 poena, a zaradio je dodatnih 40 iako je takmičenje završio u istoj rundi kao i prošle godine. Tada se za taj uspeh dobijalo 360.

Novak Đoković je prolaskom u polufinale već upisao novih 310 bodova, pa je u ovom momentu na tabeli uživo uvećao razliku na prvoj poziciji za 270 bodova!

(Telegraf.rs)

Video: Gospodski potez Đokovića posle poraza od Italije: Prišao i pozdravio se sa celom klupom rivala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA