Vreme čitanja: oko 1 min.

"Đoković me iznenadio, baš je...": Hrvatsko tenisko čudo hvalilo Novaka, pa iznenadila izborom GOAT-a

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je imala samo reči hvale

  • 4
Lucija Ćirić Bagarić, Novak Đoković Foto-kolaž: Instagram/lucijaciricbagaric, Tanjug/AP

Dok smo mi pisali o srpskom tenisu, pogotovo u ženskoj konkurenciji, gde i ne cvetaju ruže, nešto je drugačije u Hrvatskoj, gde se nameće i jedno novo ime, tačnije, jedna devojka koja bi mogla da bude budućnost - radi se o Luciji Ćirić Bagarić.

Lucija je uspela da veže čak 23 pobede u ITF konkurenciji, te važi za jedan od ogromnih talenata u komšijskoj reprezentaciji, s obzirom na to da ima tek 20 godina i čak dva polufinala juniorskih Grend slem turnira u dublu.

Ona je za hrvatski Sport klub pričala i o svojim pripremama, koje teku u Zagrebu.

-Evo, uhvatili smo četiri nedelje u Zagrebu. Treniram i lečim povredu pete. Zbog toga sam morala otkazati reprezentaciji. Baš sam se obradovala tome ove godine, ali bolje da igra neko spremniji od mene u tom trenutku - započela je Lucija za Sport klub.

Ona se inače polako sprema i za seniorski Rolan Garos.

- U Zagrebu sam još nekoliko dana, onda idem u Portugal na turnir serije 100, pa onda još jedan takav ili 125, odlučiću. Plan je da igram tri nedelje i da se spremim za kvalifikacije za Rolan Garos.

Ona je otkrila i da je upoznala Novaka Đokovića na Ju-es openu.

- Bila sam tamo, naš turnir se igra u drugoj nedelji seniorskog, tako da ostanu svi najjači igrači i igračice. Trenirali smo u Nju Džerziju, gde trenira i Novak Đoković za vreme turnira. Upoznala sam ga, super je. Očekuješ zvezdu, a on je u stvari skroz normalan, jednostavan i pristupačan. Zanimao se o meni, postavljao mi je pitanja. Baš me prijatno iznenadio.

Takođe, ona je dobila i pitanje da izabere najboljeg - Rodžer Federer, Rafael Nadal ili Novak Đoković. Iako se u prvi mah činilo kao lak izbor, ona je rekla...

- Federer - na prvu je ispalila Lucija.

Čitav intervju možete pročitati ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Nole trenirao sa ženom i decom u Monaku: Taru učio kapoeru, Stefan skakao udalj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    15. april 2024 | 18:35

    A kako to nama ne cveta cvece kada je nasa Luna prvak Evrope za juniore i osvojila juniorski Vimbldon a ima tek 16 godina, sto znaci da je igrala i sa dve godine starijim igracicama, sto znaci da je mnogo veci potencijal od doticne???

  • Deki

    15. april 2024 | 16:55

    Mala uja, sta ocekivati od zla??? Poruka svima onima koji misle da ima dobrih .

  • Tihi

    15. april 2024 | 17:23

    Nole vragolane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA