Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković na Instagramu podelio snimak od pre par godina: Ova uspomena sa Australijan Opena mu je i dalje draga

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tada se susreo sa "fristajl" teniserom, Stefanom Bojićem, sa kojim je u parku pokazao neke trikove

  • 0
Novak Đoković Foto: Instagram / Stefan Bojić / Printscreen

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković ove sedmice pauzira i ne učestvuje ni na jednom turniru, a pošto je protekle sedmice poražen u polufinalu Monte Karla od Kaspera Ruda iz Norveške. 

Nole je očigledno odlučio da se maksimalno odmori i pripremi za naredne izazove na šljaci, od kojih je najveći naravno onaj na Rolan Garosu krajem maja i početkom juna meseca.

Srbin je tako danas na Instagramu podelio jednu uspomenu od pre nekoliko godina sa Australijan opena kada je u parku boravio sa jednim od najpoznatijih "fristajl" tenisera na čitavoj planeti, Stefanom Bojićem.

Naime, oni su u jednom parku tokom 2021. godine rešili da naprave vratolomije sa reketom i lopticom, a Đoković je pokazao veliko umeće, mada se ranije nikada nije oprobao u toj disciplini.

- Bili smo u javnom parku i imali smo malu "fristajl" sesiju, a mnogi prolaznici nisu bili sigurni da li je to zapravo Novak i zbog čega bi on u tom trenutku uopšte bio u parku. Niko nam nije smetao, svi su bili jako ljubazni, sve dok neko nije trebalo da snimi naše vratolomije. Đoković je zatražio jednom od prolaznika da nas snimi i možete da zamislite šok svih koji idu na Australijan open u tom momentu. Zahvaljujući jednom od njih, snimili smo našu sesiju. Posle toga je momak otrčao da gleda pravi tenis (smeh), tako da smo snimili samo jedan video - napisao je Bojić.

Upravo taj snimak je Nole podelio na svom storiju i pokazao da mu je ova uspomena i dalje draga.

(Telegraf.rs)

Video: Idila u kraju gde Novak Đoković ima stan u Monte Karlu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA