Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bio je jedan mladić po imenu Đoković ili tako nešto": Čudna izjava poznatog milijardera

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rumun pomenuo Novaka na konferenciji za medije

  • 0
Jon Cirjak Foto: Profimedia

ATP turnir u Bukureštu zvanično je počeo u ponedeljak 15. aprila, a vlasnik licence za pomenuto takmičenje, Jon Cirjak, imao je zanimljiv nastup na konferenciji za medije!

Dok je razgovarao sa Denisom Šapovalovim, koji je svakako najveća zvezda turnira, Cirjak se dotakao Novaka Đokovića koji je na početku svoje karijere takođe igrao u glavnom gradu Rumunije.

Podsetimo, Cirjak je milijarder i nekadašnji teniser, poznat i kao kum Bobe Živojinovića i Lepe Brene, a donedavno je iznajmljivao licencu za "Srbija Open" upravo Đokoviću.

- Bio je jedan mladić po imenu Đoković ili tako nešto, koji nije imao dovoljno novca da trenira u bivđoj Jugoslaviji, u Srbiji. Trenirao je u Rumuniji, a prvi put kada je želeo da igra ovde morao sam da mu dam "vajldkard" - rekao je Cirjak Šapovalovu i dodao:

- Nije zaboravio to, nije zaboravio moje ime i prepoznao me je kada me je video. Tri četvrtine njegovog uspeha je zahvaljujući ovom mestu, jer je ovde dobio poziv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA