≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruski teniser je neprepoznatljiv! Rubljov izlomio reket na meč lopti, ozbiljno mu je ugrožen status u vrhu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četvrti neuspeh u nizu

  • 0
Andrej Rubljov Foto: Tanjug / AP

Andrej Rubljov se nalazi u najgoroj formi od kada je kročio među najboljih deset igrača na svetu. Rus je u drugom kolu ATP turnira u Barseloni poražen od Brendona Nakašime 2-0 (6:4, 7:6) i tako pribeležio četvrti uzastopni poraz!

Treći put zaredom je Rubljov ispao u svom prvom meču na turniru, pa se sa pravom može pribojavati svog statusa među najboljih deset već od kraja nekog narednog turnira.

U Indijan Velsu je u drugom duelu od njega bio bolji Jirži Lehečka, u Majamiju Tomas Mahač, dok je Monte Karlo za dželata doneo Alekseja Popirina.

Šta se događa sa Rusom nije poznati, a sada je nakon dva sata borbe morao da pruži ruku Amerikancu, koji je u prvom setu do brejka došao u devetom gemu, a za čitav meč je uspeo da dođe samo do jedne brejk lopte.

Koliko je frustriran svojim porazima u poslednje vreme pokazuje i njegov potez u tajbrejku drugog seta kada je izgubio poen i dozvolio rivalu meč loptu. Besno je izlomio reket, ali mu ni to nije pomoglo.

Tomas Martin Ečeveri ili Nik Hart će biti rivali Nakašimi u osmini finala turnira na kom konačno pratimo i Rafaela Nadala.

(Telegraf.rs)

Video: Rubljov osvojio titulu, pa radio zgibove usred kluba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA