Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadal pobesneo zbog izjave Cicipasa: "Glupo je, on zna da nije tako!"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije mu se svidela sugestija kolege

  • 4
Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal je pokazao svoju neumoljivu formu na šljaci nakon tačno 681 dana pauze, osvojivši pobedu u prvom kolu ATP turnira u Barseloni protiv Flavija Kobolja rezultatom 6:2, 6:3.

Nadal je izrazio neslaganje sa Stefanosom Cicipasom koji je sugerisao da bi mogao da vidi Rafaela Nadala u finalu Barselone.

- Glupo je, da se razumemo, on zna da nije tako. Pretpostavljam da postoji veliko poštovanje prema onome što sam bio na ovom turniru, ali svi znaju da više nisam favorit da težim osvajanju turnira. Jednostavno iza toga stoji priča koja teško opterećuje rivale. Do danas nisam favorit, možda u današnjem meču da, moguće je... Znam da sutra (protiv De Minora) nisam favorit, ali nije ni bitno. To su stvari za vas, morate pisati o tim stvarima, za mene je to iskustvo igrati protiv vrhunskog igrača. To će biti test za mene, videćemo kako ću odgovoriti - rekao je Nadal.

Rafael Nadal će naredni meč u Barseloni igrati danas i to protiv De Minora od 16 časova.

(Telegraf.rs)

Video: "Tomba La Bombaa...": Đoković podelio urnebesan snimak sa skijanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trener

    17. april 2024 | 09:29

    Dok drugi teniseri vredno rade, treniraju intenzivno u MMA kampovima, sabijajuci nevidjene kolicine treninga u ogranicene vremenske okvire izmedju turnira, dotle se nas zumbul - skija!? Aferim, zumbule. Neces ti prvo kolo Garosa proci, slusaj sta sam ti ja rekao.

  • Mira

    17. april 2024 | 09:54

    Malo li je i osvojio.Sram te bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA