≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predala meč najboljoj drugarici, a onda je zaplakala: Njen momak je vratio formu, njoj nikako ne ide

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije joj lako...

  • 0

Treći put od početka godine Paula Badosa je morala da preda meč svojoj rivalki, a ovog puta to se desilo na WTA turniru u Štutgartu i to protiv velike prijateljice Arine Sabalenke.

Španjolka je sredinom trećeg odlučujućeg meča osmine finala takmičenja u Nemačkoj prilikom rezultata 3:3 zbog bola bila prinuđena da se povuče. I pored toga što je uspela da izjednači rezutlat u setovima i bila ravnopravna protivnica, povreda leve noge bila je jača od nje.

Koliko joj je sve teško palo pokazuje momenat na samoj mreži, gde su dve teniserke najpre razmenile nekoliko reči, a onda se Badosa i rasplakala.

Pružila je Beloruskinja ruku i rame utehe, a pred nekadašnjom drugom teniserkom sveta je period tokom kog će probati da se konsoliduje i zaleči povredu. Ona trenutno zauzima 93. mesto na listi.

Badosa je od početka 2024. predala mečeve i u Dubaiju i Hua Hinu, a jedna od stvari koja joj u ovom momentu može pomoći je i to što je njen momak Stefanos Cicipas konačno pronašao formu i nedavno je osvojio pehar u Monte Karlu.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je atraktivna teniserka koja se dopisivala s Novakom pred AO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA