Vreme čitanja: oko 1 min.

Procurila zajednička fotka Đokovića i Nadala sa ceremonije, uz njih je i najatraktivnija sportistkinja sveta

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored Vonove, u društvu se našao i Džud Belingem

  • 0
Novak Đoković, Rafael Nadal Foto: Cezaro De Luca / Sipa Press / Profimedia/ Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Možda nisu prijatelji, ali daleko od toga da su Novak Đoković i Rafael Nadal veliki rivali mimo teniskog terena - što potvršuju i reči koje jedan drugom često znaju da upute preko medija!

Da, pisali smo o čudnom izrazu lica Nadala kada je Đoković dobio Laureus nagradu, ali su njih dvojica u međuvremenu "uhvaćeni" zajedno u društvu. Nasmejani.

Naime, Nole i Rafa su zajedno pozirali tokom prolsave, a zajedno sa njima bili su fudbaler Reala Džud Belingem i američka skijašica Lindzi Von - jedna od najatraktivnijih sportistkinja ikada.

I Novak i Rafa su se nedavno radovali Belingemovom golu protiv Barselone u El Klasiku, dok je Vonova družila sa Srbinom tokom Mastersa u Indijan Velsu. Čak su proveli zajedno i vreme u teretani.

Laureus Lindzi Von Foto: AP/Tanjug

Podsetimo, nakon što su se "kamere ugasile" kada je u pitanju zvanična ceremonija, Đoković je za medije biranim rečima govorio o Špancu.

- Veoma poštujem legendu kao što je on, sa kojom se nadam da ću moći da igram bar još jednom pre nego što se povuče. On je dobar čovek i legenda našeg sporta, on je moj najvažniji rival. U Australiji sam rekao da se nadam da ću ga videti na jednom ili dva turnira i nadam se da ću to učiniti - poručio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA