Vreme čitanja: oko 2 min.

Đoković spreman da povuče neočekivan potez kada je u pitanju novi trener: "Uskoro ću doneti odluku"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovakva odluka verovatno za mnoge i ne bi bila iznenađenje

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković spreman je da donese pomalo i neočekivanu odluku kada je u pitanju njegov novi trener, nakon što se rastao sa Goranom Ivaniševićem kraje marta!

Naime, Novak je tokom razgovora sa medijima u Madridu, gde je dobio nagradu za najboljeg sportistu sveta u 2023. godini, istakao da je pitanje da li će Hrvata iko zvanično i naslediti.

- Razmišljam i o tome da li treba ili ne treba da imam trenera. Zaista sam se lepo proveo sa Nenadom Zimonjićem kao trenerom poslednje tri nedelje, tako da pričamo o nastavku i da vidimo. Da vidimo, odluku ću doneti u narednom periodu - rekao je Nole i dodao:

- Ne žurim. Nije da mislim da mi trener uopšte ne treba. Mislim da uvek vredi imati kvalitetan tim i kondicionog trenera, fizio, mentalni trener. Sve je važno. To stvara formulu za uspeh i pomaže vam da bolje radite, bolje trenirate, bolje se oporavljate. Ostanite na vrhu što duže možete. Ali mislim da sam u fazi svoje karijere u kojoj mogu da priuštim da možda mislim da nemam trenera, to je takođe opcija. Hajde da vidimo. Uskoro ću doneti svoju odluku.

Dotakao se i najvažnijeg cilja za ovu godinu.

- Moj najvažniji cilj u ovoj godini je zlatna medalja na OI u Parizu. Verujem da je to moguće, da ne verujem, ne bih ni igrao. Uvek morate da verujete da je sve moguće u životu. Ko zna da li ću ponovo imati takvu šansu. Želim da učestvujem na OI u Los Anđelesu 2028. godine, ali nikada ne znate šta će se desiti - rekao je Đoković i dodao:

- Pripremam telo za Rolan Garos, Vimbldon, OI u Parizu i Ju-Es open. Ovaj period je izuzetno važan za mene. Planiram da učestvujem na Mastersu u Rimu za dve nedelje. Nadam se da ću dogodine igrati u Madridu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    23. april 2024 | 14:51

    Ostao bi ti i Goran, a i svi ostali, samo da ih nisi maltretirao za svoje neuspehe i loše poteze. I od tebe najviše zavisi. Koliko dobrih ljudi te je napustilo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA