≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest koja će obradovati Novakove navijače: Đoković se opet ujedinio sa čovekom sa kojim je imao najveće uspehe

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gebhard Grič ponovo je viđen na Novakovom treningu u Beogradu

  • 0
Novak Đoković, Marjan Vajda Foto: MN Press

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi se u Beogradu gde se polako, ali sigurno priprema za naredne izazove na šljaci, gde je naravno prioritet Rolan Garos koji kreće za tačno mesec dana.

On se odlučio da preskoči nastup na Mastersu u Madridu, baš kao što je to učinio i prošle godine, tako da neće zaraditi, a ni izgubiti poene na ATP listi.

Ono što je posebno interesantno jeste da je Nole pre tri dana u Beogradu trenirao sa osobom sa kojom je ostvario neke od najvećih uspeha u svojoj karijeri i sa kim je napredovao do zvezdanih visina.

Reč je o austrijskom kondicionom treneru i konsultantu, Gebhardu Griču, koji je sarađivao sa Novakom od 2009. do 2017. godine. Reč je o jednom od najboljih trenera na čitavoj planeti kada je u pitanju kondiciona sprema.

Rođen je u Zlicu u pokrajini Tirol u Austriji, a završio je studije na Univerzitetima u Insbruku i Beču. Autor je disertacije "Vodič za razvoj igrača: Od talentovanih juniora do teniskih profesionalaca".

Ako je suditi prema dostupnim informacijama iz svetskih medija, Austrijanac bi u Đokovićevom timu trebalo da zameni Marka Panikija, koji je sa Novakom radio od 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Goran Ivanišević o raskidu saradnje sa Đokovićem, budućnosti tenisa, planovima...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA