≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karlos Alkaraz se povukao iz Rima! Evo šta to znači za Novaka Đokovića na prvoj poziciji

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac i dalje povređen

  • 2
Karlos Alkaraz Foto: Tanjug / AP

Španski teniser Karlos Alkaraz otkazao je učešće na Masters turniru u Rimu, što je objavio putem svojih javnih glasila, zbog povrede koja ga je zadesila i zbog koje i dalje oseća bol, zbog čega neće igrati u Italiji.

Alkaraz već dugo vremena kuburi sa povredom, oseća bol u ruci, te ne može s lagodnošću ni da igra poene, što se videlo na poslednjim turnirima.

Karlos Alkaraz je zbog toga odustao od Barselone, dok je u Madridu poražen u četvrtfinalu od Andreja Rubljova, gde nije mogao ni da pruži najbolje partije, a sada ga neće biti ni u Madridu, kako bise spremio za Rolan Garos.

- Osetio sam bol nakon igranja u Madridu, nelagodnost u mojoj ruci. Danas sam imao preglede i imam otok na mišiću podlaktice, što je posledice pređašnje povrede. Nažalost, ne mogu igrati u Rimu, moram započeti svoj oporavak kako bih igrao 100 odsto bez bola - napisao je Alkaraz.

Ovim otkazivanjem, Karlos Alkaraz će izgubiti tek mizeran broj bodova, pošto je prethodne godine ispao u drugom kolu od Fabijana Marožan sa 2:0, što znači da praktično i ne gubi ATP bodove.

Ipak, treba sačekati i to da li će Novak učestvovati na turniru, s obzirom na to da je on poražen od Holgera Runea u četvrtfinalu ovog turnira prethodne godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    3. maj 2024 | 14:30

    oval mali ima neko truhlo telo😃izgleda mi jako rano da tako mlad otkazuje ovo te ono…ili, sve ovo radi da bi se zataškali naslovi u novinama u vezi nameštanja mečeva. E pa sad treba izbaciti ono foliranje za sigurnu kvotu 🐝😃🐝ajmo bree na 28 mesto balavcu jedan, al mi je krivo što prošle godine pobedi Novaka na Wimbledonu

  • Др

    3. maj 2024 | 13:46

    Noletu licno ne znaci nista! Ocigledno , samo vama!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA