Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši 1. reket sveta "pecnuo" Nadala: "Ne verujem mu, mislim da je majstor u davanju ovih izjava"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rodik sumnja da Rafa namerno to gotori

  • 0
Endi Rodik žena Printskrin: Instagram/brooklyndecker

Nekadašnji američki teniser Endi Rodik "pecnuo" je Rafaela Nadala i javno rekao da mu ništa ne veruje kada su u pitanju izjave o zdravstvenom stanju!

Rodik je bivši prvi reket sveta i osvajač US Opena, u poslednje vreme vodi podkast i analizora "beli sport", a u svojoj poslednjoj izjavi je objasnio zašto ima takvo mišljenje o Špancu.

- Na početku turnira u Madridu rekao je: "Da sam danas u Parizu, ne bih izašao da igram. Mislim da ne bih mogao da igram 100 odsto. " Sklon sam da mu ne verujem. Mislim da je majstor u "Under-promise and over-deliver" izjavama - rekoa je Rodik.

Kada je u pitanju poemnuta fraza, ona se žargonski na srpski prevodi kao "nedovoljno obećavajuća i preterana isporuka". S druge strane, njeno značenje je takvo da opisuje pojedinca koja ima niža očekivanja od onog što stvarno planira da uradi, a zatim prevazilazi ta očekivanja.

- Ako Rafa bude zdrav i uspe da odigra dva turnira, biće među pet prvih favorita na Rolan Garosu - jasan je Rodik, uz napomenu da Španca čeka takmičenje u Rimu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA