Vreme čitanja: oko 2 min.

Bio je 1. igrač sveta i ne voli Đokovića, sada je u strahu zbog žene: "Ne mogu više da lažem i sve prikrivam"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na šta je to mislila Joana Nastase?

  • 5
Joana Nastase Printskrin: Instagram/ioana._nastase

Joana Nastase, i dalje supruga nekadašnjeg rumunskog tenisera Ilijea Nastasea, najavila je da će uskoro otkriti sve stvari kada je u pitanju brak sa 30 godina starijim osvajačem Grend slemova!

Ona tvrdi da je uradila dosta stvari mimo svoje volje i da je trenutno u procesu razvoda sa čovekom koji je osvajao Rolan Garos i US Open. Takođe, poznat je i po tome što baš i ne voli prvog reketa sveta Novaka Đokovića.

- Imam neke nevolje u duši koje me muče već neko vreme. Bila sam i jesam žena koja je zamaskirala mnoge stvari. Mnogo me boli srce, ali će doći dan kada ću pričati o svemu što se dešava u mom braku. I pored problema, o razvodu nema govora. Osećam da mi je duša jako opterećena. Mnogo toga sam morao da uradim protiv svoje volje - rekla je Joana i dodala:

- Ne mogu više da živim u laži i sve prikrivam. Bolno je to što mi se dešava. Ne mogu više!

Inače, Ilije je u avgustu 1973. godine bio najbolji igrač sveta, dva puta je igrao i finale Vimbldona, a Novaka je prvi put kritikovao posle onog turnira u Beogradu tokom korone.

- Novak je vrlo dobro znao koji rizik preuzima organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto šta se dogodilo. Zašto je Đokoviću bio potreban ovaj turnir, zar nema dovoljno novca? Ceo turnir je bio besmislen - rekao je Rumun tada.

Zatim, u junu prošle godine je uzdizao Nadala.

- Ne mislim da je to lična borba između njega i Nadala. Ne vidim tu stvar. To se desilo, zar ne? Moglo je da bude i obrnuto, da Nadal ima 23 titule. Obojica su tu, blizu jedan drugom. Đokoviću je to bitno, ali mislim da Nadal nije ljubomoran na to. Neko drugi treba da bude ljubomoran na Nadala. To što je 14 puta uzeo Rolan Garos. To je teže od Đokovićevih 23 GS. Samo da znate, pobediti na šljaci 14 puta na RG? Mislim da se neće roditi igrač koji može to da uradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    8. maj 2024 | 13:38

    Možete Novaku Đokoviću da pljunete pod prozor.

  • ZOKI

    8. maj 2024 | 13:16

    Ko su oni ili ON da voli nevoli Noleta kinga tenisa. Nemoze on ni niko Noletu cipele zasnjirat. Jedan je NOLE jedini na planeti.

  • E

    8. maj 2024 | 12:22

    Bas je bolno, i mene zabole!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA