Vreme čitanja: oko 1 min.

Najprovokativnija teniserka sveta misteriozno nestala: VTA je traži, ne veruju da je prekinula karijeru

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta se dešava sa Italijankom?

  • 1
Kamila Đorđi Foto: AP/Tanjug

Potpuno neočekivano u sredu se pojavila informacija da je italijanska teniserka Kamila Đorđi (32) završila karijeru i otišla u penziju!

Ta vest je objavljena preko sajta ITIA na kom stoji da je 7. maj datum penzionisanja Kamile koja godinama unazad važi za jednu od najprovikativnijih teniserki sveta, dok se dan kasnije nad njenim imenom obavio veo misterije.

Naime, "Korijere dela Sera" piše da WTA nije upoznata sa Kamilinom odlukom da se penzioniše i da su pokušali da je kontaktiraju. Uzalud, jer je Italijanka isključila sve telefone i niko ne zna gde je. Čak su i njeni roditelji i braća nedostupni.

Pomenuti listi navodi da niko ne zna o čemu se radi, ali da je navodno otišla u inostranstvo zbog problema u Italiji, verovatno vezanih za nedavno upućivanje na Sud zbog optužbi za lažne kovid sertifikate.

Ono što takođe privlači pažnju jeste i to da se od 18. marta nije oglasila na Instagramu, izuzimajući nekoliko "storija", iako je poznato da preko ove društvene mreže radi svoj drugi posao - modu!

Poslednji zvanični meč odigrala je 23. marta, kada je u drugom kolu u Majamiju izgubila od prve teniserke sveta Ige Švjontek sa 6:1 6:1, dok je poslednja titula bila Merida open u Meksiku u februaru 2023. godine. Tokom karijere je osvojila četiri titule, bila je 26. na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA