≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf ekskluzivno na treningu Nadala u Rimu: Hiljade ljudi gleda Rafu, a on muči jednu muku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priprema se Nadal za nastavak takmičenja u Rimu

  • 0
Rafael Nadal Foto: Telegraf

Španski teniser Rafael Nadal odradio je trening prd 2. kolo Mastersa u Rimu, gde će mu rival u subotu biti Hubert Hurkač!

Telegraf je ekskluzivno boravio na Rafinom treningu, na Terenu 3 kompleksa "Foro Italiko", a sudeći po scenama iz glavnog grada Italije Španac je pogrešio "tajming."

Naime, Nadalu je trening bio zakazan od 12 do 13 časova, kada je bilo najtoplije, te otuda i ne čudi što su i on i čitav njegov tim bežali i tražili hladovinu koje skoro da nije ni bilo. Sem tog jednog ćoška u kom su pronašli spas.

Ono što je specifično jeste i to da je publika bukvalno na svakih pet minuta skandirala "Rafa, Rafa, Rafa", očigledno srećni što se jedan od najboljih igrača u istoriji takmiči u Rimu i što mogu da ga gledaju.

Sam Nadal poprilično dobro udara lopticu, kao u starat dobra vremena, fizički je sprema za napore i to pokazuje publici koja se čak penje na ogradu kako bi ga videla.

Inače, kad već pomonjemo vrućinu i publiku, vredi dodati da je Rafn duel u 1. kolu u četvtak prekinut jer je jednom navijaču pozlilo na tribinama zbog visoke temperature.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA