≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf ekskluzivno na treningu Novaka Đokovića u Rimu: Ovo lice nismo videli odavno, Srbi se "snašli"!

S. I.
M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za navijače nije bilo prepreke!

  • 0
Novak Đoković Foto: Telegraf.rs

Novak Đoković ove večeri izlazi na centralni teren na Mastersu u Rimu i u drugom kolu će za rivala imati Francuza Korentana Mutea, sa kojim se do sada sastao samo jednom tokom karijere. Ovo će biti njihov prvi dvoboj na šljaci, koju je Nole pre samog meča osetio.

Reporter Telegrafa na licu mesta je ispratio spektakl na tribinama terena broj pet na "Foro Italiku", koji se nalazi tik uz drugo igralište. Interesantno je to što se neposredno pored Đokovićevog terena ne nalaze tribine, pa su ljudi koji su gledali dubl meč ustvari tu došli kako bi bacili pogled na zagrevanje Srbina!

Nije navijačima zasmetalo što je teren malo "privatniji", pa su uspeli da dođu, a na tribinama se pojavila čak i zastava Srbije.

Nole je radio u društvu Nenada Zimonjiča i Klaudija Cimalja, a za sparing partnera je imao mladog Italijana, koji je inače u toj ulozi kada neko od tenisera to zatraži od njega.

Duel protiv Mutea neće početi pre 19 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković se posle obaranja rekorda vratio u Srbiju: Ovako se priprema za naredni turnir

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA