≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković u "večnom gradu" sreo prelepu Ruskinju i staru prijateljicu: Tražila je samo jedno od Srbina

S. I.
M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neočekivan susret u "večnom gradu"

  • 0
Elena Vesnina Foto: Telegraf.rs

Par sati pre početka meča drugog kola Mastersa u Rimu protiv Francuza Korentana Mutea, Novak Đoković je odradio trening na terenu broj pet na "Foro Italiku".

Telegraf je na licu mesta posmatrao Noletov rad, a publika je takođe uspela da se snađe i zauzela je tribine terena koji se nalazi nešto dalje, ali paralelno sa Đokovićevim.

Razvijena je i zastava Srbije, a nakon meča usledio je blizak susret koji je bio poprilično neočekivan susret sa ruskom teniserkom, koja se pre desetak dana vratila tenisu nakon rođenja druge ćerke.

U pitanju je Elena Vesnina, sada 37-godišnja osvajačica tri titule u singlu i devetnaest u dublu, uključujući zlato sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. u paru sa Ekaterinom Makarovom i srebro u miksu sa Aslanom Karacevim u Tokiju 2021.

Elena Vesnina Foto: Maksim Konstantinov/SOPA Image / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak je bio poprilično iznenađen i uz reči "Otkad se nismo videli" pozdravio je Ruskinju, a ona je potom od njega zatražila da se slikaju.

Pošto fotografija nije ispala dobro prvi put, htela je opet da se fotografiše zajedno sa Srbinom, što je on naravno lagano prihvatio.

Bivša broj jedan u dublu i nekada trinaesta u singlu je nastupila u Madridu sa Donom Vekić u paru, ali je eliminisana u prvom kolu, a u subotu je u Rimu očekuje okršaj zajedno sa Anom Kalinskajom protiv Si Vei Hsie i Eliz Mertens.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković se posle obaranja rekorda vratio u Srbiju: Ovako se priprema za naredni turnir

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA