Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak protiv Nadala u finalu Rima? Evo šta Đoković kaže o "poslednjem plesu" sa Rafom

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin i Španac su se do sada sastali ukupno 59 puta

  • 1
Novak Đoković Printscreen: Twitter/@TennisTV

Najbolji svetski teniser Novak Đoković priprema se za svoj prvi meč na Mastersu u Rimu, a pre samog početka turnira dao je intervju u kojem se dotakao i svog rivalstva sa Rafaelom Nadalom, kao i mogućem duelu sa njim.

Naime, Novaku su novinari u Rimu postavili pitanje o mogućem duelu sa Špancem. Veliki rivali su odigrali  59 duela, a Novak vodi 30:29 po broju pobeda. Tako, Novak je govorio i o mogućem 60. duelu sa Rafom.

- Video sam da smo na suprotnim stranama žreba. Tako, ako se sretnemo ovde, to će biti u finalu, a to bi bio spektakl za obojicu i, naravno, za samo takmičenje. Ali, dug je put do toga. Nismo bili deo istog žreba neko vreme. Na to nismo ni navikli. Bili smo godinama glavni rivali, gurali jdan drugog do limita, a igrali smo na različitim podlogama. hajde da vidimo da li ćemo imati priliku za "poslednji ples", bilo gde. To bi bilo lepo za nas i teniski svet generalno, rekao je Novak.

Da podsetimo, španski teniser Rafael Nadal odradio je trening pred 2. kolo Mastersa u Rimu, gde će mu rival u subotu biti Hubert Hurkač. Sa druge strane, Novaka ovog petka očekuje duel protiv Korentana Mutea.

(Telegraf.rs)

Video: Trening Novaka Đokovića na Košutnjaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    10. maj 2024 | 19:25

    Како је почео са Мутеом , тешко је и треће коло!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA