Vreme čitanja: oko 1 min.

Kecmanović režirao senzaciju u Rimu i izbacio Ruda! Norvežanin razvaljivao Srbina, a onda je proradio inat...

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav meć za srpskog tenisera...

  • 2
Miomir Kecmanović Foto: Tanjug/AP

Srposki teniser Miomir Kecmanović priredio je pravu senzaciju u Rimu pošto je posle ogromnog preokreta pobedio favorizovanog Kaspera Ruda sa 2:1 i plasirao se u treće kolo!

Naime, Srbin je uspešno prošao u drugo kolo masters turnira u Rimu, iako je to bilo dan kasnije od planiranog zbog nepredvidivih vremenskih uslova. A onda...novo čudo... Srbin je očajno počeo meč, gubio  na startu 0:6, ali je uspeo da podigne nivo igre, uzvrati rivalu i na kraju dođe do pobede.

Od starta meča na terneu je postojao samo jedan protivnik. Na žalost navijača u Srbiji, to je bio Norvežanin. Sedmi teniser sveta je silovito krenuo, dominirao je u svim aspektima igre i nije dozvolio srpskom teniseru da se raziga.

Na startu drugog seta, Kecmanović je zaigrao bolje i odmah došao u situaciju da napravi brejk. Tako, posle najdužeg poena na meču Srbin dolazi do prvog gema na susrewtu, i to, do brejka za vođstvo od 1:0. Ipak, Rud se odmah "oporavio" od šoka i uzvratio istom merom, brejkom za 1:1. Ipak, umesto novog lako osvojenog seta za Ruda, usledio je mnogo jači otvor Kecmanovića koji ponovo dolazi do brejka za 3:2. Rud je do kraja seta uspeo da vrati brejk, ali ne i da ga potvrdi, pa Kecmanović dolazi do 6:4 i 1:1 u setovima.

Do kraja, viđena je velika borba, a onda je u sedmom gemu 58. teniser sveta šokirao rivala brejkom koji potvrđuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilly

    10. maj 2024 | 20:26

    Bravo Miso, BRAVO!!! Hrabro i uspesno!

  • Srb

    10. maj 2024 | 21:30

    Samo jos da konstantno moze da drzi taj nivo igre bijo bi top 10 Igrac sigurno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA