≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potvrđeno za Telegraf: Novaku "zatvorena" rana na glavi od flaše! Evo gde se sada nalazi i kako se oseća

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki incident u Rimu...

  • 3
Novak Đoković Foto: Telegraf.rs

Veliki incident dogodi se ove večeri na "Foro Italico" stadionu u Rimu, kada je Novaka Đokovića pogodila flaša u glavu koja je pala sa tribina. Prema pisanju italijanskih medija, srpski teniser ima posekotinu na glavi koja krvari, a osoblje mu ukazuje pomoć. 

Prema izveštaju Sky-a, Đoković je zadobio povredu glave, posekotinu koja je izazvala i krvarenje. Odveden u svlačionicu u stanju šoka, požalio se na blagu mučninu.

Kako je  potvrđeno i ekipi Telegrafa na licu mesta, Novaku je rana ušivena i trenutno je u hotelu. U međuvremenu, Novak je i zvanično otkazao konferenciju za medije, a trenutno se oseća dobro.

Da podsetimo, Đoković je izlazio sa centralnog terena i dok je ljubazno prilazio navijačima za autograme, pogodila ga je flaša koja je pala sa tribina. Srbinu je odmah ukazana pomoć, a kako trenutno stoje stvari, oseća se dobro i nema razloga za paniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    11. maj 2024 | 00:12

    A sto skandal? Sto pisete ovakve naslove. Nije niko bacio flasu sa tribina vec ima i snimak gde se vidi kako se covek naginje preko ograde i ispala mu flasa iz ranca-niko ga nije gadjao pogotovo ne jer je stbin i sta vec pisete

  • kojo

    11. maj 2024 | 00:00

    Momku slučajno ispala flaša iz ranca, a Nole pao kao Ronaldo u šesnaestercu. Nije to ništa majstore, ustani i piči dalje. Idemoooo

  • A kako

    11. maj 2024 | 05:59

    Se tako nešto nije desilo Rafi, Federeru, Endiju...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA