≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Organizatori Mastersa u Rimu se oglasili i potvrdili pisanje Telegrafa: "Novaku je ukazana pomoć..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema razloga za brigu...

  • 3
Novak Đoković Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je posle velike borbe savladao Francuza Korentana Mutea sa 2:0 (6:3, 6:1), a posle meća dogodio se veliki skandal kada je pogođen flašom u glavu.

Posle meča, potvrđeno je za Telegraf, da je Novaku ukazana pomoć i da stanje nije alarmantno, kao i to, da se trenutno nalazi u hotelu. u međuvremenu oglasio se i organizator turnira koji je izneo detalje koji hrabre navijače.

- Novak Đoković, nakon što je napustio Centralni teren na kraju svog meča, bio je pogođen flašom dok je potpisivao autograme navijačima. Podvrgnut je odgovarajućim medicinskim tretmanima i već je napustio Foro Italico da se vrati u svoj hotel; njegovo stanje nije uzrok za zabrinutost - saopštila je Uprava Internazionali BNL d'Italia.

Da podsetimo, srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je posle velike borbe savladao Francuza Korentana Mutea sa 2:0 (6:3, 6:1)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubi

    10. maj 2024 | 22:27

    Brz oporavak neznamo dali je slucajno ili namerno strasno

  • Kimiya

    11. maj 2024 | 02:39

    Oni kažu "slučajno" s toga ću ja namerno reći kako je svojevremeno Štefi Graf platila svom fanatiku da nožem ubode Moniku Seleš u leđa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA