≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kecmanović ekskluzivno za Telegraf u Rimu o Novakovom incidentu: "Užas ako ga je neko stvarno gađao"

L. I.
M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser prokomentarisao situaciju sa kraja meča Đoković - Mute

  • 0
Miomir Kecmanović Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Miomir Kecmanović priredio je pravu senzaciju u Rimu pošto je posle ogromnog preokreta pobedio favorizovanog Kaspera Ruda sa 2:1 i plasirao se u treće kolo!

Iako u prvom setu nije uspeo da osvoji nijedan gem, srpski teniser se vratio u meč i u preostala dva seta rešio u svoju korist identičnim rezultatom - 6:4.

Nakon susreta on je prokomentarisao i situaciju sa meča Đoković - Mute. Naime, po završetku meča srpskog teniskog asa je udarila flaša u glavu koja je pala sa tribine, ali na svu sreću nije se ozbiljnije povredio.

- Užas ako ga je neko stvarno gađao, nemam reči za to, ali nadam se da je ok, da nije ništa strašno. Ne znam da li je bilo krvi, udarac je sigurno, ali teško je da zabraniš nekom da ponese flašu da pije vodu, pogotovo što sad guraju da nemaš plastiku i onda ti daju te boce. Ali problem je što se svi guraju da dobiju potpis i onda se desi nešto. Stvarno se nadam da je ok, da nije ništa strašno i da će samo biti modrica - rekao je Kecmanović.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte momenat kada Novaka Đokovića pogađa flaša u glavu! Sa bolnom grimasom je pao...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA