≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova senzacija Hamada Međedovića u Rimu! Srpski teniser upisao najveću pobedu u karijeri!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaka čast majstore!

  • 7
Hamad Međedović Foto: Telegraf.rs

Novi meč, nova senzacija za Hamada Međedovića na Mastersu u Rimu. Srpski teniser je porazio 33. na planeti Alehandra Davidoviča-Fokinu sa 2-0, po setovima 7:6, 6:4 i tako se plasirao u treće kolo!

Duel je trajao 1 sat i 45 minuta, a Španac nije uspeo da materijalizuje prednost koju je stekao u prvom setu. Nije ni naš teniser bio strpljiv u momentima kada se lomilo, ali to nije uticalo na krajnji ishod.

Odamh u prvom gemu na susretu Fokina je stekao brejk prednosti, a Hamad je bio vidno nervozan, ali se njegova igra stabilizovala kako je set odmicao. U osmom gemu je došao do ribrejka i poravnanja.

Set je otišao u tajbrejk, gde je Međedović opet prikazao sličan "sklop", te je nakon prepuštenog mini-brejka do kraja došao do tri na servisu Španca i prednosti.

Na početku drugog dela okršaja Hamad je prvi oduzeo servis protivniku, ali je zato odmah i ispustio prednost. Bilo je neiskorišćenih prilika do devetog gema, kada je konačno osvojen ključni brejk.

Nervozan je bio Međdović potom na svom servisu, ali nije se dao, spasio je jednu neprijatnu situaciju i iskoristio drugu meč loptu.

Podsetimo, on je u glavni žreb ušao kroz kvalifikacije i kao 121. na planeti, a u prvom kolu eliminisao je Alekseja Popirina. Njegov naredni rival biće Danil Medvedev ili Džek Drejper.

(Telegraf.rs)

Video: Novak trenira u Crnoj Gori: Žestoko spremanje za Madrid uz maksimalnu motivaciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA