≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo ko je čovek koji je flašom pogodio Đokovića: Bivši fudbaler, nosio gej zastavu i majicu Ukrajine u Kataru

S. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U snimku tvrdi da je sve bilo slučajno i da je on izazvao incident

  • 10

Veliki incident dogodio se nakon pobede Novaka Đokovića u meču drugog kola Mastersa u Rimu, kada je jednom od navijača sa tribina skliznula flašica iz ranca i pala direktno na glavu srpskog asa.

Čovek kome je ispala flašica, kako sam tvrdi, Mario Feri Falko se oglasio na društvenoj mreži Instagram i izvinio se istakavši da je bio pod uticajem alkohola, kao i da je u pitanju nesrećna okolnost, pošto je samo želeo da se slika sa srpskim asom.

- Želim da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula - rekao je, potom i dodao:

- Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno - rekao je na svom Instagram profilu.

Mario Feri Falko je inače 37-godišnji fudbaler, koji trenutno nema angažman, a tokom karijere je nastupao u brojnim klubovima širom sveta. Karijeru je započeo u italijanskom Kastel Sangru, a put ga je kasnije vodio i po ostalim niželigašima na "čizmi", Venafra i Audaks Herahona. Nastupao je čak i u Jordanu za Al Fajsali, na Sejšelima za Kot Dor, kao i u Indiji i San Marinu, za Junajted i višestrukog prvaka Tre Fjori.

Trenutno nastupa u GOA7 ligi, prvom prvenstvu koje spaja svet sporta i interneta, kako se navodi na zvaničnom sajtu ovog turnira. Utakmice se strimuju na Jutjubu i Tviču, a uključuju brojne ličnosti i ljude koji su zahvlajujući mrežama postali poznati.

Nije se ipak proslavio po svojoj fudbalskoj karijeri već u ulozi influensera, pa na društvenim mrežama jako često obljavuje kladioničarske tipove.

U žižu javnosti dospeo je 2022. godine na Svetskom prvenstvu u Kataru, kada je tokom utakmice između Portugala i Urugvaja na teren utrčao sa zastavom u duginim bojama koja označava gej pokret, u majici na kojoj piše "Save Ukraine" kao i majicu podrške iranskim ženama.

On je i ranije uletao na teren tokom utakmica i prenosio poruke, a na Mundijalu je to uradio poslednji put, kako sam tvrdi.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte momenat kada Novaka Đokovića pogađa flaša u glavu! Sa bolnom grimasom je pao...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    11. maj 2024 | 15:06

    Mislim da je namerno ispustio .......Novak treba da pregleda snimak i da vidi kako se ponašao posle i pre.........kod tih fašista ništa nije slučajno......

  • Meme

    11. maj 2024 | 15:32

    Znači da ovo verovatno i nije slučajno...

  • Zok

    11. maj 2024 | 15:20

    More sumnjiv je ovaj dibiduz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA