≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hamad Međedović saznao rivala u trećem kolu Rima: Evo protiv koga će igrati, a TOP 5 je teniser!

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće ovo veliki ispit za Hamada

  • 0
Hamad Međedović Foto: Telegraf.rs

Srpski teniser, Hamad Međedović u trećem kolu Mastersa u Rimu igraće protiv Danila Medvedeva, koji je slavio protiv Džeka Drejpera.

Rus je bio bolji od Britanca u dva seta, po setovima 7:5, 6:4, te tako zakazao duel sa Hamadom. Dosta zanimljiv meč bio je od samog početka, s obzirom na to da je več u četvrtom gemu viđen po brejk na obe strane.

Potom je Medvedev ponovo došao do brejka tri gema kasnije, da bi u desetom gemu i Drejper uzvratio. Ipak, već u narednom, Medvedev je ponovo bio bolji na rivalov servis, i tako osvojio i treći brejk, a potom i osvojio set sa 7:5.

U drugom setu, bilo je nešto lakše po Medvedeva, s obzirom na to da je u ranoj fazi osvojio dva brejka, ali je u finišu uveo set u blagu dramu, pošto je Drejper uspeo da uzvrati jedan brejk i "zakuva" stvari.

Ipak, bio je Medvedev dovoljno koncentrisan, te je zasluženo slavio.

Podsetimo, Hamad je rethodno ostvario najveću pobedu u karijeri, pošto je sa 2:0 eliminisao Alehandra Davidoviča Fokinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA