Vreme čitanja: oko 1 min.

Medvedeva pitali da li je nekada doživeo sličnu stvar kao Đoković, on se nasmejao i ispričao neverovatnu priču

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ruski teniser se sa Međedovićem sastaje prvi put u karijeri

  • 0
Danil Medvedev Foto: Tanjug / AP

Danil Medvedev je naredni protivnik Hamadu Međedoviću, tako da će na jednom od velikih stadiona Mastersa u Rimu biti velika borba i ulog za budućnost.

Na konferenciji za medije, između ostalog, upitan je od strane novinara Telegrafa da li zna da su i njegovo i Hamadovo prezime izvučeno iz reči "medved", a onda je prokomentarisao i situaciju koja se desila Novaku Đokoviću juče kada je slučajno pogođen flašom u glavu nakon meča.

Zainteresovalo je prisutne, da li je Rus takođe imao neku sličnu, bizarnu situaciju u svojoj karijeri, te je on malo razmislio i ispričao priču.

- O da, sećam se da je to u Velikoj Britaniji, izgubio sam na Vimbldonu u kvalifikacijama i bio je slobodan dan. Na Orangi parku. U jednom delu, kako da vam objasnim, postoji nešto slično kavezu gde morate da pređete jednu stepenicu koja je malo vidljiva. E, sada, i gore je isto limitirano, postoji jedna metalna greda - objasnio je Medvedev, a onda nastavio:

- Napravio sam korak, pažljivo, ali sam udario glavom. Dobro, to ništa nije spektakularno kada ste visoki. Pretežno, kada se tako udarite, pređete rukom preko glave jer je bolno. Naravno, to sam uradio i ruka mi je bila puna krvi. Odmah su me odveli u bolnicu, stavili šavove. Sledeći dan sam izgubio, zato su me pitali da li je to zbog toga što sam udario glavom - zaključio je Medvedev.

Ruski igrač je u drugom kolu savladao Džeka Drejpera, pa će se Međedović i on sastati po prvi put u karijeri.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte momenat kada Novaka Đokovića pogađa flaša u glavu! Sa bolnom grimasom je pao...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA