≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija na sve strane oko Foro Italika uoči Novakovog meča, a ovo je razlog

S. G.
M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bezbednost je na prvom mestu...

  • 0
Masters u Rimu, Rim, policija Foto: Telegraf.rs

Nastavljaju se mečevi na Mastersu u Rimu ove nedelje, a Novak Đoković oko 14 sati u trećem kolu  igrati protiv Alehandra Tabila. Pored toga, mere bezbednosti u prestonici Italije su na najvećem nivou, što potvrđuje i veliki broj policijskih snaga oko stadiona.

Naravno, razlog nije samo tenis, već i fudbal koji se "umešao" na Foro Italiko. Naime, pored teniskog komplkeksa u Rimu nalazi se i legendarni stadion Olimpiko na kojem od 12.30 Lacijo dočekuje Empoli u meču 36. kola Serije A. Lacio je na7. mestu na tabeli sa 56 bodova, 4 manje od Roome i petoplasirane Atalante. Sam značaj meča, i borba za mesto koje vodi u Ligu šampiona, dodatno su motivisale veiki broj naviača koji pored Foro Italika prolazi ka stadionu.

Kako prenosi reporter Telegrafa sa lica mesta, policija je zatvorila najbliži most Foro Italiku kako bi bila kontrolisana masa koja dolazi iz jednog pravca. Tako, organi reda raspoređeni su na sve strane kako bi se na najmanju moguću meru svela svaka mogućnost za bilo kakav problem i kako bi sve proteklo u najboljem redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA