≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi šok u Rimu: Andrej Rubljov ispao od igrača koji je za 100 mesta gore rangiran nego on!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Favoriti ispadaju jedan za drugim

  • 0
Andrej Rubljov Foto: Tanjug / AP

Nakon što je sa turnira ispao Novak Đoković i nakon što su se mnogi povukli, sa Mastersa u Rimu je ispao i Andrej Rubljov koji je poražen od Aleksandra Milera iz Francuske sa 2:1, po setovima 3:6, 6:3, 6:2.

Andrej Rubljov je sjajno otvorio meč protiv čoveka koji se nalazi čak 103 mesta ispod njega. Sigurno je servirao, a jedini brejk je napravio u četvrtom gemu, te je tako došao do prednosti od 3:1, koju je lako konvertovao i u prvi set.

Činilo se kao da će Rus upisati ovde ubedljivu pobedu, međutim... Tada je počeo Miler da igra.

Već u drugom setu je bilo izjednačeno, a prvu brejk loptu je imao Francuz u šestom gemu. Nije iskoristio, vratio se Rubljov, ali, nije mu bilo spasa u osmom gemu. miler je ovde imao čak četiri brejk lopte, pre nego što je poveo.

Videlo se da je Rubljov klonuo, a to se videlo i u trećem setu. Susreo se sa brejk loptom na startu seta, preživeo je to, ali je onda izgubio dva uzastopna servisa, Miler je poveo sa ogromnih 5:1 i čak je imao dve meč lopte na servis Rubljova.

Spasio se Rus i tu, ali, već na servis Milera nije mogao i završio je učešće na ovom turniru.

Milera u osmini finala čeka bolji iz meča Nikolas Đari - Stefano Napolitano. Tokom dnevnog programa među šesnaest su prošli i Aleks De Minor, Stefanos Cicipas i Tomi Pol pobedama nad Feliksom Ože-Alijasimom, Kameronom Norijem i Dominikom Kepferom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA