Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ako želite pravu istinu, ovde se raspitajte o Novaku Đokoviću"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teniska legenda brani Noleta

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP/Gregorio Borgia

Posle neočekivanog ispadanja Novaka Đokovića u ranoj fazi Mastersa u Rimu, mnogi svetski mediji su ga "uzeli na zub" i kritikovali njegovo ponašanje zbog situacije sa flašom!

Naime, pisali su da je Novak previše pažnje posvetio tom nesrećnpm slučaju, a jedan od onih koji je opet stao u njegovu odbranu bio je legendari australijski teniser Pol Meknami.

Meknami je nekadašnji najbolji dubl igrač, osvoijio je oko 25 titula, bio direktor Australijan opena, a Noleta je svojevremeno branio tokom skandala oko deportacije.

Sada je putem svojij društvenih mreža poslao jasnu poruku:

- Đokovića razni opisuju kao nekog ko izaziva podele i ko je neiskren. Naravno, to dolazi od ljudi koji ga ne poznaju. Ako želite istinu, pitajte svlačionicu. To je mesto gde je on ČOVEK, veoma poštovan i popularan. Pa možda da proverite sa njegovim vršnjacima?

Podsetimo, i Danil Medvedev je pokušao da odbrani Đokovića zbog priče o flaši, te se i sam prisetio jedne svoje iz 2016. godine kada je bio na Vimbldonu.

- Kako biste ušli na stadion, postoji nešto kao kavez preko kojeg morate malo da prekoračite. Na vrhu toga je takođe jedna stvar. Nisam gledao pažljivo. Udario sam je. Okej, ponekad se desi da udariš glavu. Nije važno. Pogotovo kada si visok, pa, kada se to desi, odmah staviš ruku na to mesto zato što je bolno. Kada sam pogledao ruku, bila je puna krvi. Morao sam da odem u bolnicu, šavovi i tako dalje i izgubio sam meč sledećeg dana, a osećao sam se kao da sam igrao dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA