Vreme čitanja: oko 1 min.

Tabilo nastavio da melje po Rimu: Posle Đokovića, pao je i Hačanov!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestvarni rezultati Čileanca

  • 0
Alehandro Tabilo Foto: Telegraf.rs

Čileanski teniser Alehandro Tabilo nastavio je sa sjajnim igrama u Rimu, pošto je nakon pobede protiv Novaka Đokovića savladao i Karena Hačanova sa 2:0, po setovima 7:6, 7:6 za dva i po sata igre.

Tabilo je napravio ogromnu senzaciju kada je izbacio Novaka sa turnira, i to ne samo izbacio, već i propisno obrukao nanevši mu najbrži poraz ikada na šljaci u karijeri. Da to nije slučajno, pokazao je i u novom meču.

On je u osmini finala ukrstio rekete sa Rusom Karenom Hačanovim, dok je meč i publici pružio pravo uživanje, tokom svih dva i po sata. Prvi set je bio izjednačen, iako je Tabilo imao priliku za brejk na servis Hačanova, bilo je to pri rezultatu 2:1, kada se Rus odbranio. Da stvari budu gore po Čileanca, on je već u narednom gemu i izgubio brejk.

Potom su i jedan i drugi sigurnom igrom došli do taj-brejka, gde je Tabilo bio smireniji.

Drugi set je praktično bio preslikan sigurni servisi, a Tabilo je došao do brejka već pri rezultat 2:1, poveo je lako i odmah odbranio taj brejk.

Iapk, nije dugo imao tu prednost, već na 3:2 je Hačanov vratio brejk, pa su ponovo do taj-brejka, gde je još jednom Tabilo bio smireniji. Tabilo će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Žang - Monteiro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA