≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković pregledan u Urgentnom centru!

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak je zadobio povredu glave posle meča protiv Korentana Mutea u Rimu, kada mu je, u momentu dok je delio autograme, sa tribine pala flaša i pogodila ga u glavu

  • 15
Novak Đoković Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković obavio je lekarske preglede u Beogradu u jutarnjim časovima.

Kako javlja "Informer", Đoković je u sredu oko deset časova pre podne bio u Urgentnom centru, gde je obavio snimanje glave.

Tom prilikom je Novak, kako navodi isti izvor, tajno primljen u pomenutu bolnicu, gde su odrađeni pregledi glave, ali nije poznato kakvi su rezultati pregleda.

Isti izvor navodi i da je Novak bio dobro raspoložen, te je izašao u susret zaposlenima koji su želeli da ovekoveče susret sa njim fotografijom za uspomenu.

Podsećanja radi, Novak je zadobio povredu glave posle meča protiv Korentana Mutea u Rimu, kada mu je, u momentu dok je delio autograme, sa tribine pala flaša i pogodila ga u glavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laki

    15. maj 2024 | 14:24

    Sta bi bilo da se to desilo nekom penzioneru od 80 god,primili bi ga na pregled za 3 meseca,idite kuci deka je dobro samo supica i corbica neka odmara a magnetna i skener za godinu dve kada stigne na red, jeste Novak dobar ali svima treba ukazati hitnu pomoc kada zatreba

  • Kele

    15. maj 2024 | 15:25

    Kakvo zlo je ušlo u ljude, epilog će biti samouništenje kugle zemaljske. Udarac te flašice sa te visine a pogotovu u glavu nije ni malo bezazlen i treba ga pregledati skenerom, to su trebali odmah u Rimu da mu urade. Nole želim ti puno zdravlja, Idemo dalje ❤️❤️❤️

  • Gordon

    15. maj 2024 | 13:54

    Sedi dole,moj Tata ima 3 zdrastvene knjizice,srb,aut,de,gde je problem,u sve tri drzave uplatio zdrastveni system, plasim se da Novak sebi ne moze da priusti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA