≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno: Đoković trenirao prvi put posle Rima i pregleda u Urgentnom, evo ko mu je sve pravio društvo

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počele pripreme za Rolan Garos!

  • 0

Nakon rane eliminacije sa Mastersa u Rimu Novak Đoković je odlučio da poseti svoju "bazu" u Srbiji i na teniskim terenima na Košutnjaku odradio trening pred nove izazove koji ga ubrzo očekuju.

Prvi teniser sveta je na turniru u glavnom rgadu Italije poražen u trećem kolu, ali taj poraz neće mnogo uticati na ATP listu pošto su takmičenje propustili Janik Siner i Karlos Alkaraz. Ono što nas je ipak više zabrinulo je njegovo stanje nakon skandala koji se dogodio, ali sudeći prema viđenom, deluje da je sve u redu.

Đoković je po dolasku u Srbiju prema pisanju medija preventivno posetio Urgentni centar nakon udarca koji je dobio nakon pada flašice na njegovu glavu posle pobede u susretu drugog kola nad Korentanom Muteom.

Većih problema ipak nije bilo i on je odradio posao i započeo pripremu za Rolan Garos u društvu najbližih saradnika među kojima su bili Fil Grič i Miljan Amanović.

Treningu je prisustvovao i selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki, a pored Noleta trening je odradio i Hamad Međedović, nakon istorijskog plasmana u treću rundu Mastersa u Rimu gde je propisno namučio Danila Medvedeva. Tu je bio i njegov otac.

Njih dvojica su se pozdravili, a Novak je posle treninga nakon razgovara sa saradnicima izdvojio vreme kako bi se slikao sa najmlađima i istrčao po koji krug u Košutnjaku.

Rolan Garos počinje 26. maja i tada bi Đoković trebalo da zaigra opet, iako postoji "šuškanje" da bi mogao da se pojavi i pre toga u Ženevi.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković se posle obaranja rekorda vratio u Srbiju: Ovako se priprema za naredni turnir

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA