≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković saznao imena potencijalnih rivala u četvrtfinalu Ženeve: Oni su 11 puta poraženi od Srbina

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobar žreb za srpskog asa

  • 0
Novak Đoković i Denis Šapovalov Foto: ANDREW COWIE / AFP / Profimedia

Očekivalo se da će se Novak Đoković nakon rane eliminacije sa Mastersa u Rimu na terenu pojaviti tek na Rolan Garosu, ali je on odlučio da po prvi put u karijeri zaigra na ATP turniru u Ženevi i tako dodatno podigne nivo svoje forme.

Posle propuštenog prvog kola, srpski as će u sredu u drugom igrati protiv Janika Hanfmana iz Nemačke. Endi Mari nije uspeo da ga eliminiše, pa smo ostali uskraćeni klasika, ali to neće mnogo poremetiti planove prvog na svetu.

On je u utorak osim svog protivnika, saznao i sa kim bi mogao da igra u četvrtfinalu ako izbaci svog prvog protivnika. Talon Grikspor ili Denis Šapovalov će se naći na njegovom putu, pošto su u prvoj rundi bili bolji od Kristofera Jubenksa i Federika Korije.

Holanđanin je šesti nosilac i Amerikanca je izbacio sa 2-1 (6:4, 1:6, 6:3) uz malo muke u drugom setu, dok je Kanađanin na putu povratka u vrh i vrlo ubedljivo je uspeo da izbaci Argentinca sa 2-0 (7:5, 6:0). Denis je 2021. bio finalista u Švajcarskoj.

Đoković protiv Grikspora ima skor 3-0, dok je Šapovalova porazio u svih osam duela do sada. Ukoliko eliminiše Nemca imaćže šansu da poboljša svoj skor.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković trenirao u Košutnjaku posle povratka iz Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA