Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković progovorio na francuskom i oduševio Švajcarce: "Dirnut sam! Rođendan mi ne bi bio isti..."

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji svetski teniser je još jednom pokazao kako "barata" francuskim jezikom

  • 0
Novak Đoković Foto: Sport Klub / Printscreen

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Ženevi i to baš na svoj 37. rođendan pobedom nad Janikom Hanfmanom iz Nemačke - 2:0 (6:3, 6:3).

Srpski teniser je posle meča od organizatora dobio rođendansku tortu i pesmicu "Srećan rođendan" od publike, što ga je mnogo raznežilo, a koliko to ceni, Nole je obrazložio na francuskom jeziku, što je dodatno oduševilo publiku.

- Hvala puno na vašoj podršci, hvala na pesmi koju ste mi pevali za rođendan, dirnuli ste me, na energiji koja je bila vrlo pozitivna. Vrlo sam srećan, nisam bio ovde na turniru, ali dobro poznajem Ženevu. Ovo je drugi put da igram ovde, poslednji put sam igrao pre sedam godina. Zadovoljan sam što sam ovde i hvala vam na podršci - rekao je Nole.

Srpski teniser je potom istakao šta je to bilo najvažnije u današnjoj pobedi.

- Znam da je moj protivnik danas teniser sa velikim kvalitetom, koji ima odličan servis, koji je dobro odigrao, vrlo agresivno. Mislim da sam bio malo "srećan" što sam dobio taj prvi set. Potom sam uspeo da u drugom setu vežem šest gemova uzastopno. Srećan sam što sam priveo meč kraju. Moram da budem zadovoljan igrom i pobedom danas.

Ipak, rođendan je taj koji je najvažniji za Noleta večeras i zbog toga je bio posebno srećan.

- Rođendan! Moj rođendan ne bi bio isti da nisam dobio ovaj duel. Lepo je ovde biti prvi put na turniri, tu je i moja porodica koja je došla da me podrži, otac, tetka, stric, rođaci... Nemamo mnogo prilike da se viđamo u poslednje vreme. Zahvalan sam svima koji su došli da me podrže i zbog pesme "Srećan rođendan", to me je dirnulo - objasnio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković trenirao u Košutnjaku posle povratka iz Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA