≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković saznao eventualnog rivala u polufinalu Ženeve: Mahač oduvao Mikelsena i sada čeka Novaka!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma ubedljivo

  • 0
Novak Đoković, ATP Dubai Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković saznao je svog eventualnog rivala u polufinalu turnira u Ženevi, pošto je Tomas Mahač ubedljivo slavio protiv Aleksa Mikelsena sa 2:0, po setovima 6:3, 7;6 za sat i po tenisa u Švajcarskoj.

Novak Đoković je monge iznenadio kada je odlučio da zaigra na ovom turniru kako bi brusio formu za Rolan Garos, a sada će već igrati u četvrtfinalu protiv Talona Grikspora, dok je dobio i eventualnog rivala u polufinalu.

Tomaš Mahač je bio blagi favorit u meču sa Amerikancem, što je pokazao od samog starta meča. Iako su uvodna tri gema bila izjednačena, Mahač je prvi došao do brejk lopte, nakon čega je iuzeo brejk, kojim je poveo 3:1.

Potom su nastavili gem za gemom, dok nije došlo do sedmog, kada je Mahač servirao. Tu se i on susreo sa brejk loptom, ali, uspeo je da je sačuva i došao je do vođstva od 5:2, a kasnije je to pretvorio i u vođstvo u setovima - 1:0.

Drugi set je bio dosta ujednačeniji, pošto su igrali za gemom, sve dok Mahač nije uzeo brejk i poveo sa 5:4, iako sečinilo da će tu lako doći do pobede, on je izgubio gem na svoj servis bez osvojenog poena. Ipak, meč je otišao u taj-brejk, a tamo je Čeh bio dosta bolji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA