≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković ispao, pa sprečena još jedna senzacija u Ženevi: Sedmi na svetu se namučio sa najvećim iznenađenjem!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snašao se Rud, a kasnije slavio i u finalu

  • 1
Kasper Rud Foto: Tanjug/AP

Drugi finalista ATP turnira iz kategorije 250 u Ženevi je očekivan odrugi nosilac Kasper Rud iako se propisno namučio da dođe do tog učinka. Flavio Koboli je pružio odličan otpor, ali nije imao snage za više od časnog poraza rezultatom 2-1 (1:6, 6:1, 7:6). On je kasnije tokom dana osvojio i titulu. 

Italijan je sa 56. mesta na svetu došao do borbe za finale, međutim nakon Bena Šeltona nije uspeo da izbaci i Norvežanina, iako je izdominirao u prvom setu.

U drugom i šestom gemu je dolazio do oduzetih servisa i tako poveo, ali je u narednom periodu meča izgubio fokus i vrlo lako je popustio pred rivalom, trenutno sedmim na planeti.

Poslednji set je za njega započet kao u snovima, poveo je sa 2:0, međutim do sedmog gema je potrajala njegova prednost. Tada je vraćen brejk, pa se otišlo ubrzo i utajbrejk, koji je sa 7:4 pripao Rudu.

Kasper je u finalu, koje je odigrano istog dana, porazio dželata Novaka Đokovića Tomaša Mahača sa 2-0, po setovima 7:5, 6:3.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Novak "uleteo" među porodicu i prijatelje nakon osvojenog Rolan Garosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    25. maj 2024 | 13:51

    Pa sta ako je ispao.Da je lako igrati tenis,svi mi bi igrali.Osvojio je sve sto je hteo,tako da mu ovo dodje vise zabava. I u pobedi i u porazu Nole je uvek nas Nole!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA