
Janik Siner kakvog nikad niste videli: Pogledajte šta je radio dan pre meča i kako se spremao za Đokovića
Italijanski teniser i prvi reket sveta, Janik Siner, osvojio je nedavno Vimbldon po prvi put, što mu je četvrti Grend slem u karijeri. Na putu do finala, u kojem je savladao Karlosa Alkaraza, Siner je morao da pređe i prepreku u vidu Novaka Đokovića, sa kojim je igrao u polufinalu.
Novak Đoković ga je pobeđivao na Vimbldonu prošlih godina dva puta, ali sada mu je Siner uzvratio i slavio je prilično dominantno u tri seta.
Nakon toga je bio bolji i od Alkaraza i pokazao da mu trenutno nema ravnog u svetu tenisa kada je forma u pitanju.
Nakon svega, Janik Siner je objavio "vlog" sa Vimbldona, gde se mogu videti i neki detalji koje navijači nisu mogli da vide, a to je kako se pripremao za mečeve, ali i kako se opuštao, a to je kuvanjem.
Dok je pripremao hranu za svoj tim, Janik je za kameru izneo utiske i pre meča sa Đokovićem, gde je rekao da nema nikakva očekivanja i da neće sebi da stavlja dodatni pritisak time.
- Meč juče je bio dobar, danas imamo mali trening, ništa ludo i mnogo odmora, koji mi je potreban za sutra. Sve je prošlo dobro, lakat je bolje i šta god dođe sada je bonus. Srećan sam da sam u poziciji u kojoj sam. Svaki meč je drugačiji, igra je drugačija i želim da budemo dobri za sutra, uradio sam sve što je bilo do mene. To je velika stvar, ali morate da uživate, da osećate ponos što igrate ovakve mečeve, zbog toga se i pripremamo. Ovo je drugi put za mene da igram polufinale ovde protiv Novaka, izgubio sam od njega pre nekoliko godina, sada je prilika da vidimo koliko sam napredovao, ali sa druge strane ne želim da stavim na sebe prevelika očekivanja, jer je mnogo pritiska, imam nula očekivanja i osećam da sa manje pitiska pružam bolje partije. Ne mogu da predvidim budućnost, tako da moramo da čekamo do sutra - ispričao je Siner, a zatim prionuo na posao oko kuvanja.
Videli smo i neke njegove tajne kada je kuvanje u pitanju, a to je da stavlja mnogo maslinovog ulja, kao i da na svež paradajz koji je ubacio u tiganj dok se prži luk, dodaje šećer, jer to dodatno istakne ukus.
(Telegraf.rs)
Video: Nik Kirjos istetovirao pokemone preko celih leđa: Čak petorica majstora radili tetovažu
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.