Vreme čitanja: oko 2 min.

Mozzart daje najveće kvote na svetu: AEK Atina 1,30, Apolon 1,40

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nigde nećete naći veće

  • 1

Nema ovog četvrtka Mundijala, ali ima kvalitetnog fudbala. Dovoljno da vam bukmejkeri Mozzarta pripreme lepo iznenađenje za dve utakmice.

Konkretno, reč je o kvotama na pobede AEK Atine i Apolona iz Limasola. One nigde na planeti neće da budu tako velike. U pitanju su mečevi iz Kupa Grčke i šampionata Kipra, razlog više da sa velikom pažnjom ispratite ova dva interesantna takmičenja.

KIFISIJAS - AEK ATINA (ČETVRTAK, 20.30), DVOJKA 1,30

Susret osmine finala Kupa Grčke. Drugoligaš Kafisijas dočekuje velikana iz Atine, a kako se igraju i revanši, važno mu je da pred svojim navijačima proba da dođe do što boljeg rezultata. Kafisijas je najprijatnije iznenađenje južne grupe Druge lige Grčke, pošto posle šest kola ima svih šest pobeda i prvi je na tabeli, ispred Apolon Smirnisa. Ako računamo i Kup Grčke, Kifisijas ima devet pobeda iz isto toliko mečeva u ovoj sezoni. Međutim, sada udara na atinski AEK, koji je od 17. septembra do sada odigrao 10 utakmica, uz učinak od osam pobeda i dva remija. Od poslednjih osam, na sedam nije primio nijedan gol. Samo je Asteras u Tripolisu izvukao 1:1 protiv Atinjana. Zanimljivo, AEK i Kafisijas su se sastali takođe u osmini finala Kupa Grčke i prošle godine. Tada se prvi meč igrao u prestonici, AEK je slavio sa 4:0, pa je revanš odigrao rasterećeno. Kafisijas se nije obrukao kao domaćin, odigrali su 1:1.

APOLON - DOKSA (ČETVRTAK, 18.00), KEC 1,40

Apolon je izgubio veliki broj bodova u prvenstvu dok je pokušavao da ga igra paralelno sa Ligom konferencije. Evidentno, nema dovoljno dugačku klupu, kažnjavali su ga zato sunarodnici. Apolon je sada tek peti na tabeli, sa 11 bodova zaostatka za liderom APOEL-om. Doduše, ima još dovoljno vremena da se ta razlika nadoknadi, igraće se i plej-of. Važno je biti među prvih šest. Doksa je u lošoj formi, izgubila je tri od poslednje četiri utakmice. Sada je 11 sa 11 poena, duplo manje od Apolona. Ova dva tima su se sastala već jednom ove sezone, 3. septembra. Apolon je tada kao gost trijumfovao sa 1:0, pogotkom Valentina Robergea u 77. minutu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No

    15. decembar 2022 | 19:29

    Koliku kvotu dajete radetu perbedžiji? (mala slova nisu slučajna)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA