Vreme čitanja: oko 2 min.

Dejan postao junak dana na kladionici zbog promašene otvorene trojke i zakucavanja na 22 sekunde do kraja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan kladioc Mozzarta ispunio je izazov u najvećem takmičenju u sportskom klađenju u Srbiji, a duel Crna Gora - Srbija donosi novi

  • 0
KK Fenerbahče Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Još kada je 23. marta "ugledao svetlost dana", Mozzart Izazzov privukao je veliku pažnju kladioca koji su odmah krenuli u ispunjavanje zadataka kako bi na kraju dana najbolje plasirani na rang listi delili 500.000 dinara!

Mozzartov Izazzov traje od 23. marta do 23. aprila i najveće je takmičenje u sportskom klađenju u Srbiji, a današnji izazov je vezan za duel između Crne Gore i Srbije - pogodi bilo koji tip 1,30 i više! Osim pogođene kvote 1,30 ili više sa ovog meča, danas treba i što veća ukupna kvota na dobitnom tiketu.

Blagodete ovog izazova već su upoznali Petar, Dejan i Ivan koji su se u prva tri dana našli na vrhu liste, nakon što su ispunili svoje dnevne zadatke.

Tako je Dejan, na primer, u petak pogodio najveću kvotu (118.09), iako nije odigrao dosta utakmica - samo šest. Za duel Bugarske i Crne Gore izabrao je od 0-1 gol u prvom i drugom poluvremenu, kao i Srbija - Litvanija 1-2 gola u prvom i drugom poluvremenu.

Ove igre sa golovima u prvom i drugom poluvremenu u poslednje vreme su postale jako popularne, a Dejan je na duelu Gibraltar - Grčka (0:3) pogodio takođe 1-2 u prvom i 1-2 u drugom.

Belgijance je "gađao u glavu" protiv Švedske i pogodio je čistu dvojku (0:3), kao i na Real protiv Virtusa u Evroligi. Zanimljivo, za pola koša mu je prošao tiket, jer je na meču Fenerbahče - Žalgiris igrao keca uz hendikep 7,5. Na kraju, meč je završen rezultatom 87:79, uz napomenu da  su gosti na 28 sekundi do kraja promašili otvorenu trojku i da je Fener u nastavku zakucavanjem krunisao kontranapad.

Kada je u pitanju sam Mozzart Izazzov, on je dostupan svima svakog dana od 08.00 časova na sajtu Mozzarta. Potrebno je uplatiti tiket za najmanje 100 dinara (Izazzov + tvoj odabir utakmica za taj dan) i svi dobitni tiketi koji su prošli Izazzov ulaze u plasman. Ali da bi se što bolje plasirao, potrebno je i da pogodiš što veću kvotu u toku takmičarskog dana.

Za učešće je potrebno da ispuniš nekoliko jednostavnih koraka:

KORAK 1: saznaj dnevni izazzov na svom omiljenom uplatnom mestu, putem sajta www.mozzartbet.com ili na društvenim mrežama

KORAK 2: sastavi tiket sa uslovom/izazzovom i bilo kojim utakmicama koje se igraju SAMO tog dana (takmičarski dan traje 24 sata, u periodu od 8.00 sati do 8.00 sati narednog dana)

KORAK 3: uplati tiket i pogodi najveću kvotu

Ako je tiket dobitan i dnevni izazzov ispunjen – rangiraš se za jednu od vrednih nagrada, a 20 pobednika sa weba i 10 sa lenda, svakog dana deli nagradu u odnosu na plasman na kraju dana.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA