Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakav doktor za +/- na igrače! Uplatio 100 dinara i zaradio 251.000, ludilo je kako mu je prošao poslednji par

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogodio je 13 parova i postao pobednik Mozzartovog Izzazova za taj dan, što mu je donelo dodatni bonus od 100.000 dinara

  • 0
Buker tiket Foto-kolaž: Youtube/Cookies & Kareem, Mozzartbet

Ljubitelji klađenja ovih dana odmeravaju svoje znanje kada je u pitanju sport i pokušavaju istovremeno da zarade novac, a posebno ih je na to podstakao Mozzart Izazzov, gde se svakog dana takmičari nadmeću za nagradu i bonus od 500.000 koji se deli najuspešnijima.

Marko J. je uspeo je da da postane pobednik Mozzart Izzazova jednim "doktorskim tiketom".

On je na tiket stavio 14 parova i uglavnom je gađao više poena kod igrača, dok je samo odigrao "keca" na meč Prometej - Venecija.

Pošto Šej Gildžes Aleksander iz Oklahome zbog povrede članka nije igrao na meču protiv Detroita, umesto 14, na tiketu je ostalo 13 parova, ali taj broj nije bio baksuzan za Marka.

Pogodio je sve parove i na kraju pogodio kvotu 1.516 (bila je 2730,56) kada je uplaćena sa parom koji se nije računao. Uplatio je 100 dinara i zaradio sjajnih 151.697 dinara. 

Ono što je dodatno došlo kao bonus, jeste i to da je za taj dan Marko bio pobednik Mozzart Izazzova, pa mu je ovaj sjajan tiket doneo dodatnih 100.000 dinara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mozzart Sport (@mozzartsport)

Jedan od igrača koji mu je doneo novac je i crnogorski reprezentativac Nikola Vučević, na kojeg je igrao više od 15,5 poena, a on ga je "ispoštovao" sa 29 poena.

Poslednji tip koji je Marko čekao za novac bio je + na Devina Bukera, koji je dao 29 od potrebnih 27,5 poena. Buker je došao u poslednjoj četvrtini, kada je pogodio jedan težak šut posle prodora i tako prešao granicu, a zanimljivo je da je na kraju i ostao na istoj brojci.

Na kraju, kada se sabere sve, Marko je za tiket od 100 dinara zaradio 251.697 dinara.

Podsetimo, Mozzart Izazzov je dostupan svima svakog dana od 08.00 časova na sajtu Mozzarta. Potrebno je uplatiti tiket za najmanje 100 dinara (Izazzov + tvoj odabir utakmica za taj dan) i svi dobitni tiketi koji su prošli Izazzov ulaze u plasman. Ali da bi se što bolje plasirao, potrebno je i da pogodiš što veću kvotu u toku takmičarskog dana.

Za učešće je potrebno da ispuniš nekoliko jednostavnih koraka:

KORAK 1: saznaj dnevni izazzov na svom omiljenom uplatnom mestu, putem sajta www.mozzartbet.com ili na društvenim mrežama

KORAK 2: sastavi tiket sa uslovom/izazzovom i bilo kojim utakmicama koje se igraju SAMO tog dana (takmičarski dan traje 24 sata, u periodu od 8.00 sati do 8.00 sati narednog dana)

KORAK 3: uplati tiket i pogodi najveću kvotu

Ako je tiket dobitan i dnevni izazzov ispunjen – rangiraš se za jednu od vrednih nagrada, a 20 pobednika sa weba i 10 sa lenda, svakog dana deli nagradu u odnosu na plasman na kraju dana.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA