Vreme čitanja: oko 1 min.

On bi i "bubreg prod'o da se ne ponovi Bordo": Kako su Francuzi odneli čoveku iz Lazarevca milione iz džepa?

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvadeset minuta je strepeo, čekao, ali...

  • 0
Bordo, Bordeaux Foto: MozzartBet, Thierry Breton / imago sportfotodienst / Profimedia

Kad te samo jedan gol deli od toga da postaneš milioner, znači da si rođen pod srećnom zvezdom. Opet, ako te jedan gol spreči da postaneš milioner, onda jednostavno nisi bio baš miljenik sreće. Jedan ljubitelj klađenja iz Lazarevca je pripao ovoj "drugoj" ekipi, pa je dobio utešnu nagradu od 10.000 dinara.

Naime, jedan čovek je u Lazarevcu odlučio da sasvim običan ponedeljak provede u Mozzart kladionici gde je imao i ideju o tome da postane milioner.

Na svom tiketu je odigrao 16 parova, razne kombinacije je upario i skupio ukupni koeficijent od čak 25336.91, na šta je uplatio 100 dinara i došao je do potencijalnog dobitka od 3.293.798 dinara!

Kombinacija fudbala i košarke je išla veoma dobro, sve do te kobne utakmice u Ligi 2, gde su se našli Bordo i Anže, a gde je kladiocu iz Lazarevca bio potreban po gol na obe strane.

Strepeo je, čekao je sve do 70. minuta, kada je pao prvi gol i kada je Bordo poveo sa 1:0 preko Zurika Davitašvilija. Odmah je potom Bordo dobio i crveni karton preko Žana Marselina, što je slutilo da sve ide u pravom smeru.

Tiket Mozzart Foto: MozzartBet

Međutim, rezultat na semaforu se nije promenio i usledio je pad tiketa. S obzirom na to da postoji izreka među navijačima Zvezde koja datira još iz 2012. kada su odigrali svoju utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope - "bubreg bi prod'o da se ne ponovi bordo', verovatno je isto pomislio i ovaj meštanin Lazarevca.

U nastavku večeri, pogodio je ovaj meštanin nekoliko utakmica, ali, gorak ukus je morao da ispere samo utešnom nagradom od 10.000 dinara.

Podsetimo, nedavno je takođe jedan gol i u Leštanima odneo priliku da dođe do maksimale od 50 miliona dinara!

(Telegraf.rs)

Video: Vukašin Jovanović ide iz karantina u karantin: Spremam se za nastavak sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA