Vreme čitanja: oko 1 min.

Kladioničarska tragedija u Novom Pazaru: Čekao se gol za skoro 14 miliona, ovako su ga utešili za pad tiketa

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je bukvalno za srčku

  • 12
Jamie Vardy Foto-kolaž: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia, Mozzartsport.com

Malo je falilo da jedan ljubitelj klađenja u Novom Pazaru pogodi tiket koji bi mu doneo 13.770.000 dinara, prevedeno u evre, dobio bi 117.000 evra. Falio mu je jedan gol, za koji je bilo 55 minuta i mnogo šansi, koje nisu realizovane na meču Lester - Šefild Venzdej.

Pazarac je na tiket u Mozzartu stavio 12 parova, "zategao je sa 3.220 dinara, i odigrao je samo mečeve iz Čempionšipa i nižih engleskih liga koji su počeli u utorak od 20.45.

Na svim tiketima je odigrao da pada gol u prvom poluvremenu i da će do kraja biti +3!

I posle prvog poluvremena je sve išlo odlično, čak je i par koji je na kraju promašen išao sjajno, jer je Lester poveo sa 2:0 do 36. minuta, posle golova Abbdula Fatavu Isahakua i Džejmija Vardija. Za prolaz je bio potreban još jedan gol do kraja meča da bi taj par "pozeleneo".

Mozzart Foto: Promo/ Mozzart

Ali, vreme je odmicalo, golovi su padali na ostalim mečevima koji su mogli da se "zaokruže", ali ne i na meču Lestera i Šefild Venzdeja.

Na kraju ih nije ni bilo, iako su na obe strane bile dobre šanse za golove.

Uteha za ovog, očigledno ozbiljnog znalca, kada je klađenje u pitanju, može da bude to što mu je Mozzart omogućio isplatu benefita "naplati promašaj". Uteha onda i nije previše mala, jer je dobio 322.000 dinara. Ipak, kada se pogleda koliko je mogao da dobije, situgno ostaje veliki žal što neka od mnogih šansi nije realizovana da i na King pauer stadionu bude 3+, što bi sigurno izazvalo veliko slavlje u Novom Pazaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA