Vreme čitanja: oko 2 min.

LUDI TIKET, PONEDELJAK, 504.000 DINARA: Navijački san ostvario u nedeljnom foto-finišu

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U utorak su se Mladen i Miloš ganjali oko kvote 1.040 povučene iz tačnih rezultata u Ligi šampiona, a onda je Mladen u nedelju po istoj matrici iz Serije A povukao kvotu 1.260...

  • 3
FK Čelsi Foto: Tanjug.rs

E pa, ljudi protekle nedelje debelo se zakuvalo na trenu takmičenja "OSTVARI NAVIJAČKI SAN". Sećate se da je u utorak poveo Miloš J, koji je tačne rezultate pogodio na mečevima Arsenal - Bajern (2:2) i Real Madrid - Man. Siti (3:3)? Ako se sećate njega, onda pamtite i Mladena M, koji je uradio isto, a ostao drugi na tabeli zato što je tiket odigrao nekih četrdesetak minuta kasnije! Najnovija vest glasi da je Mladen pobedio Miloša u foto-finišu!

Pogledajte tiket koji ostvaruje njegov navijački san. Opet dva tačna rezultata i pola miliona dinara u džepu! Pogodio je kvotu 1.260, i sve je došlo u Seriji A. I, rezultati su identični kao u Ligi šampiona prošlog utorka. Cela sezona aktuelnog prvaka ilustrovana je susretom sa Frozinoneom. Napoli, kao, nudi argumente da može napred, a obavezno sam sebe saplete i ostane bez dragocenih bodova. Tako mu se desilo da dvaput ispusti prednost protiv jedne od najskromnijih ekipa Serije A.

Koliko god napred ekipa novog trenera Frančeska Kalcone bila uverljiva, pozadi je baš klimava da je u nedeljnom matine terminu bilo samo 2:2. Tako je čovek došao do kvote 18, a onda se ustremio na meč Sasuolo - Milan, gde je kvota 70 sevnula uz konačnih 3:3. I, eto ti sad kvote 70, pošto je Sasuolo, sa spakovanim koferima za Seriju B, iskamčio remi sa Milanom. Ništa, baš ništa više da ne kažemo zna se da je ovo u kladilačkom smislu bila bomba koja je lansirala tiket u orbitu, a Mladena poslala na navijački put iz snova druge takmičarske nedelje u Mozzart izazovu koji i dalje traje.

Da ponovimo, za nedeljnog pobednika spremne su povratne avionske karte, smeštaj, karte za utakmicu, džeparac, a najbolje od svega je što na putovanje možeš da povedeš još jednu osobu.

Mozzart Foto: Promo/ Mozzart

Koji je tvoj navijački san? Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva? Izvoli, dokaži se!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    15. april 2024 | 11:31

    A onda je došao Pera koji ih je sve dotukao neviđenom ovozemaljskom kvotom i taman kad onda banu Nidža sa svemirskom kvotom.....sve su promašili, odoše pare. Naravučenije; bolje pare pojesti nego prokockati.

  • Mare

    15. april 2024 | 12:39

    Istina je,ja sam bio tiket.

  • ...

    15. april 2024 | 15:11

    Pogodio stvarno lik ovaj prvi na 1000 din milion i nesto stvarno,posle toga na aparatima zabo jos 5 miliona,stvarno,svaka mu cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA