Vreme čitanja: oko 3 min.

TIKET DANA U Parizu i Portu će biti lom, dva bivša šampiona Engleske u rovovima Čampionšipa

Vreme čitanja: oko 3 min.

Negde će biti zatvoreno, a negde krajnje otvoreno

  • 0
Kilijan Embape Foto: Tanjug.rs

Novi petak i novo fudbalsko kolo na ovoj plavoj planeti! Telegrafov tiket je svoje delovanje za ovaj dan sveo na Evropu gde će na teren izaći neki od velikana kontinenta, a vatreno će biti od Portugalije do Litvanije.

PORTO - EŠTORIL 1&3+

Tim iz prelepog Porta je u poslednjih pet duela ostvario sve same pobede osim u jednom okršaju gde je poraz mogao najviše da boli. Benfika je sa 1:0 presekla ovaj dobar performans, direktno uticala da plavo-beli sada kasne za vodećim Sportingom tri boda, ali stiže stara mušterija da se oštri forma na Dragau.

Eštoril je u poslednjih 10 međusobnih sudara na stadionu Porta pretrpeo čak devet neuspeha i domaćin je skoro uvek davao makar dva gola u tim trijumfima.

Bitno je Marku Grujiću i ekipi da ostanu u koraku sa vodećim timom, a uz to im tradicija i domaći stadion govore da se sprema ubedljiva pobeda.

PSŽ - MONPELJE 1&3+

Parižani u poslednja četiri meča imaju efikasnost u svom stilu. Četiri pobede sa po tri data gola Renu, Strazburu, Milanu i Brestu, pa nema sumnje da ni sam Monpelje, koji važi za domaćinsku ekipu, neće tako proći.

Muče povrede tim iz glavnog grada Francuske, ali ni izostanci Asensija, Kimpembea, Kurzave, Markinjosa i Mendesa ne ometaju dalji napredak ekipe.

Kako izgledaju rezultati između PSŽ-a i Monpeljea u poslednjih 10 duela? Pa to izgleda ovako - 3:1, 5:2, 4:0, 2:0, 3:2, 4:0, 3:1, 5:0, 3:1... Jasno vam je u čiju korist.

džejmi vardi Foto :Tanjug/Ap

LESTER - LIDS 0-2

Ovo je meč koji je nekako ispao iz Premijer lige i došao na talon Čempionšipa. Kvalitet neće izostati, a kako bi i izostao kada igraju dva bivša šampiona Engleske.

Iako se očekuje kvalitet, više će se svesti na šahovsku partiju bez previše šansi za gol. Tvrdi Ostrvljani znaju kako da se "pobiju" na sredini terena.

Sve će to rezultovati malim brojem golova. Iako kladionice nisu baš sigurne u ovakav razvoj situacije, ukoliko stvar bude skroz zatvorena u prvih 60 minuta, velike su indicije da će se sve završiti možda i bez golova.

LOKOMOTIVA Z. - RIJEKA X2

U konstantnoj priči koja se vrti oko Dinama i Hajduka, Rijeka je uspela da se domogne vrha tabele i da stane korak ispred ova dva velikana hrvatskog fudbala. Neće biti lako da nastave ovaj niz, ali bi mogli da uhvate Lokomotivu na spavanju u Zagrebu.

Nema sumnje da će ići na pobedu, domaćin je i ovako u lošoj seriji koja ga je gurnula u donji dom prvenstva, a Riječani bi mogli samo da prodube ovaj pad.

Jasno je koliki su ulozi, pa se ne dovodi ni u pitanje da li će gosti ostati poraženi. Ovde lako može da dođe do "dvojke" koja se lepo vrednuje.

BANGA - SUDUVA 0-2

Litvanci sporo kreću, a Suduva više nije ta ekipa koja se bori za plasman u evropske kvalifikacije. Generalno, Banga joj nikada nije ležala, a pogotovo se to odnosi na gostovanja.

To je sada slučaj, a jedna stvar je sasvim sigurna - teško postižu pogotke i jedni i drugi, pogotovo u međusobnim duelima.

U poslednjih 10 okršaja, samo dva su završila sa tri i više golova, dok su četiri okončanja sa jednim ili nijednim pogotkom.

-------------------------------

TIKET DANA:

21.15 Porto - Eštoril 1&3+

21.00 PSŽ - Monpelje 1&3+

21.00 Lester - Lids 0-2

18.00 Lokomotiva Z. - Rijeka X2

17.00 Banga - Suduva 0-2

Ukupni koeficijent: 10,08

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA