Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zbie
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • M01

    19. mart 2024 | 11:59

    Ja sam znao da ce Zvijezda biti prva onda kad je lice sa potjernice izjavilo da ce napustiti klub ako ne osvoje titulu…pametnom dosta

  • Grobari Kosmet 1389 Kosovo i Metohija.

    18. mart 2024 | 17:04

    Pratimo sva desavanja oko kluba i ne verujemo sta se sve desava unutar i van Partizana, u klubu nas vode neki ljudi koji nisu dorasli Partizanu kao ni trener koji veci izdajnik od Stanojevica, sto bi neki lik ovde reko nemamo iskrene Grobare i Partizanovce koji ce stati u odbranu kluba. KK Partizan nije smeo ili nisu dozvolili da bude konkurent tkzv zvezdi iz zeleznika, posle onih silnih pojacanja koja su dovedena od Hange Gedraitisa Bolomboja Tobija Jaga Teodosica Gilespija, a Partizanu nije dozvoljeno da dovede ozbiljna pojacanja jer zabranom Mirotica bilo nam je sve jasno, drzava nista nije preduzela povodom tog slucaja niti MUP radio na tome da se osvetli napad na navijace Partizana posle Zalgirisa, o cemu se ovde radi pitamo drzavu ko je pretio Nikoli Miroticu i ako je Partizan na njega cekao skoro celo leto, znaci ni u Srbiju nije mirna situacija sa huliganima a nama nesto solite pamet ne valja vam poso zemljaci.

  • Otadzbina Srbija Beograd🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    18. mart 2024 | 16:41

    Ovo je nepostovanje prema FK Partizan i prema celoj armiji navijaca ovog kluba, ovo je sramota za celu zemlju i celu Srbiju jer vi ste totalno otpisali klub koji je dao sve za ovu zemlju, znaci prema ovome sto vi pisete protiv Partizana a njegovi bivsi igraci igraju sa A reprezentaciju, Vlahovic Mitrovic Milenkovic Pavlovic Lukic oni treba da bojkotuju drzavni tim zbog Partizana, jer se prema njihovom klubu ophode drsko i bezobrazno gde su ovde isti arsini a ne prica se kako je Partizan ostecen na derbiju jok, zasto Hvang nije dobio crveni Severina jeste jeli o cemu se ovde radi zbog toga Grobari drizite se jer vam klub napadaju sa svih strana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA