Vreme čitanja: oko 1 min.

Već se zna šampion Superlige Srbije?! Zvezda apsolutni favorit, bukmejkeri otpisali Partizan 11 kola pre kraja

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne baš nešto toliko uobiačejno...

  • 25
FK Crvena zvezda - FK Partizan 172. večiti derbi Foto: Mileta Mirčetić

Iza nas je ostalo još jedno kolo Superlige Srbije u kom je Partizan napravio veliki kiks u Lučanima protiv Mladosti, čime je dozvolio Crvenoj zvezdi da se odmakne na četiri boda prednosti na 11 kola do kraja prvenstva.

Iako se čini kao da ta prednost nije baš preterano velika, situacija je skroz drugačija, s obzirom na to da Zvezda igra odlično u ovom prolećnom delu, ali, ono što je sigurno ostalo na meniju jeste i još jedan večiti derbi koji će se po svemu sudeći odgirati na Marakani.

Međutim, čak i pored tog derbija, ali i još 10 utakmica pored toga, kladionice su jednostavno otpisale Partizan iz šampionske titule ne ostavivši im skoro nimalo prostora za šampionsku titulu, jer, bukmejkeri jednostavno ne veruju u crno-bele.

Nakon novog kiksa, kvote su stvarno "podivljale", odnosno, na Zvezdu je toliko mala da se čini kao da je šampionska titula već na pragu.

Ukoliko se pogledaju kvote, ona koja kaže da će Zvezda biti šampion iznosi miznernih 1.08! Partizan je drugi favorit u prvenstvu s kvotom od ogromnih 8.00, dok se na trećem mestu nalazi TSC sa kvotom od 500!

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Misteriozna poruka Delija sa Severa: Ovo su poručili navijačima Radničkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA