Vreme čitanja: oko 1 min.

Venecija nastavlja da igra i ne mari za Kabokla: Sledeći na tapetu su im Zmajevi iz Ljubljane

Vreme čitanja: oko 1 min.

I biće Italijani veliki favoriti da odnesu pobedu

  • 0
Bruno Kaboklo, Bruno Caboclo Foto: Tanjug / AP

Košarkaški klub Venecija u poslednjih par dana u centru je pažnje srpske košarkaške javnosti zbog Bruna Kabokla i njegove transfer sage u ekipu Partizana.

Interesantno je da su u njenom jeku izgubili dva vezana meča, prvo od Bešiktaša u gostima u Evrokupu, a potom i od Pistoje u italijanskom Palakanestru, pa to kao da je "pomutilo" atmosferu.

No, utakmice se ređaju i prva i najvažnija stvar je da ne treba razmišljati o stvarima van terena. Toga su svesni u Veneciji koja pred sobom večeras ima meč 6. kola Evrokupa protiv Cedevita Olimpije.

Zmajevi dolaze u zalivski grad posle pomalo dramatične pobede nad Borcem iz Čačka, a od početka sezone ne pokazuju preterano kvalitetne igre, mada se to popravilo dolaskom Klemena Prepeliča u tim.

Klemen Prepelič Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Ipak, u Evrokupu i dalje ne mogu da "opepele", pa su sa Hamburgom trenutno jedini tim bez pobede u Grupi A, dok je Venecija uspela da slavi samo nad Huventudom za sada i to ih drži u konkurenciji za plej-of.

Opšte je poznato da Cedevita Olimpija daleko gore igra van svoje kuće u Ljubljani, a statistika kaže da su izgubili poslednja četiri takva meča - od Igokee, Bešiktaša, Crvene zvezde, Hapoela iz Tel Aviva.

Pritom, dve ekipe su se do sada sastajale tri puta u dvorani "Đuzepe Taljerčio" i svaki put je slavio italijanski tim. Interesantno, sva tri ta duela su bila i jako tvrda i donosila su redom 144, 147 i 151 poen.

Samim tim, treba očekivati sličnu košarku i večeras u Italiji, tako da naš tim naginje na kombinaciju pobede Venecije i "minusa" na poene.

Naš tip: Venecija - Cedevita Olimpija kmb 1&manje (160,5)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Subotić pretrčao ceo teren i košem u zadnjoj desetinki doneo pobedu FMP-u protiv Igokee!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA