Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna kvota na pobedu Partizana protiv Studentskog centra: Bukmejkeri na crno-bele stavili 1,01!

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uprkos tome što je tim iz Podgorice pravio probleme timu Željka Obradovića u poslednjih nekoliko utakmica

  • 0
KK Partizan - KK Olimpija Milano Foto: Marko Jovanović

Ekipa Partizana na zatvaranju 11. kola ABA lige igra na domaćem terenu protiv ekipe Studentskog centra, kojoj želi da servira revanš za poraz u finalu ABA Superkupa sa početka sezone (20.00, TV Arena Sport Premium 1).

Crno-beli su u sjajnom momentumu, imaju tri vezane pobede u Evroligi i još dve u ABA ligi i stoga su bez sumnje favoriti da produže taj niz ove večeri.

Međutim, ne treba napominjati da je Studentski centar naneo mnogo briga i problema Partizanu u poslednjih šest meseci. Svi će se prvo setiti mečeva iz četvrtfinala ABA lige od prošle sezone, kada su crno-beli u bukvalnom smislu "visili", a onda i pomenuti ABA Superkup.

Tako sada crno-beli imaju još jedan zadatak pred sobom, a to je da konačno prekinu niz neizvesnih duela sa Studentima i to pred svojim navijačima. Kako stvari stoje, prema bukmejkerima, čini se da večeras neće biti nikakve dileme.

Jer, kladionice su postavile kvotu 1,01 na pobedu Partizana! A to faktički znači 99% šanse za trijumf crno-belih u "Štark Areni".

Poređenja radi, kvota na Studentski centar iznosi tačno 10 sa minimalnim šansama za novi šok.

Ono što svakako treba pokušati jeste odigrati na veliki broj poena, jer će Željkova ekipa sigurno u stilu želeti da otputuje na novo gostovanje u Evroligi u Kaunas ekipi Žalgirisa.

Naš tip: Partizan - Studentski centar up više 173,5 (1,85)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Kaboklo: Osećam se kao da igram za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA