Vreme čitanja: oko 1 min.

I oni sve manje veruju u Zvezdu: Šta misle bukmejkeri, mogu li crveno-beli do brejka u Milanu?

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezavidna situacija

  • 2
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda KK Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde su sebi napravili "medveđu uslugu", pošto su poraženi od Asvela, trenutno najslabije ekipe u Evroligi, a da stvar bude gora, dopustili su im i da postignu 100 poena, što je samo dodatno iskomplikovalo situaciju crveno-belih o eventualnom plasmanu u TOP 10, i to pred gostovanje Olimpiji iz Milana (četvrtak, 11. januar, 20.30).

Mogla je Zvezda na ovom meču u Lionu i totalno da se vrati u čitavo takmičenje, da dobije drugi život i da pokuša da umeša svoje prste sa ostalim ekipama i legitimno se bori za TOP10, ali...

Neke stvari se dešavaju na malo teži način.

Nije za Zvezdu sve izgubljeno, četa Janisa Sferopulosa sada ima meč u Italiji protiv Olimpije iz Milana, ekipe koja ih je veoma lako savladala već u Beogradu, a ono što je pritisak, jeste i činjenica da će igrati protiv Šabaza Nejpira koji je sezonu počeo upravo u Beogradu, da bi potom otišao u Italiju.

Takođe, nije ni to jedini problem, koliko i činjenica da se kod Zvezde sada svaka utakmica podvodi pod moranjem za pobedu, ukoliko žele da se bore za plasman u narednu fazu.

Kladionice nemaju baš vere u Zvezdu, zbog čega se "dvojka" u Milanu vrednuje sa 2.25, dok "kec" na Olimpiju iznosi 1.65.

Veoma teška, baš teška situacija...

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA