Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko može Zvezda bez Teodosića protiv Albe u Berlinu?

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pa, ako je verovati bukmejkerima...

  • 6
Nemanja Nedović, Miloš Teodosić Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pred sobom imaju meč 23. kola Evrolige protiv Albe u Berlinu, gde će imati i ogroman hendikep pošto se Miloš Teodosić još nije oporavio i nije otputovato u Nemačku sa svojim saigrčaima, već je ostao u Beogradu da radi na oporavljanju.

Teodosić je ovog leta stigao u Zvezdu i veoma brzo je postao glavni igrač ovog tima, kreator, ali i porketačka snaga u svakom momentu kada ih nije htelo. Zbog toga je postao i omiljen među navijačima, a kada ga nema na parketu to se izuzetno oseća u igri crveno-belih.

Moraće Zvezda da za Albu smisli nešto kako zna i ume, pogotovo jer je ovo jedno od najneugodnijih gostovanja za njih i u prošlosti, dok, ove sezone su bar uspeli da ih savladaju u Beogradu sa veoma ubedljivom igrom i još boljim izdanjem.

Međutim, hendikep jeste izostanak Teodosića, ali, tu je Džavonte Smart, novo pojačanje Crvene zvezde koje se polako privikava na košarku u Evropi.

Sve u svemu, ne vide bukmejkeri izostanak Miloša Teodosića kao ogroman hendikep za Zvezdu, te je kvota na "dvojku" u Berlinu postavljena na 1.53. Pobeda Albe bi bilo ogromno iznenađenje i zbog toga je ona stavljena na 2.90.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ТоХ

    24. januar 2024 | 21:20

    Што победу доводити у питање против распале Албе ...,дај будите реални људи,пре је Алба била јача ал задње две сезоне су крш тежак и не разумем што су и у ЕЛ ,има толико бољих екипа...

  • Бане

    24. januar 2024 | 22:16

    Нама су они кост у грлу већ годинама... Даће Бог да сконтају да се кошарка игра 40+мин

  • Mikac

    24. januar 2024 | 21:21

    Moze dosta, dosta zivaca da povadi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA